NOVICA ZDRAVKOVIĆ OBMANUO JAVNOST: Izmislio sam rak jer mi je dosta Farme!
Foto: Dragan Kadić

Samo farsa

NOVICA ZDRAVKOVIĆ OBMANUO JAVNOST: Izmislio sam rak jer mi je dosta Farme!

Stars -
Pevač Novica Zdravković, bivši učesnik rijalitija “Farma”, izmislio je da boluje od raka pankreasa kako bi se publika sažalila i malim brojem glasova mu omogućila da bude nominovan, te izbačen iz seoskog rijalitija.

On je namerno u razgovoru sa pevačem Milićem Vukašinovićem tokom boravka na imanju u Lisoviću potencirao da boluje od teške bolesti, ali to je sve bila samo farsa.Posebno je šokantno što je Novica stariji gospodin, a dozvolio je sebi da i nakon izlaska iz rijalitija obmanjuje javnost da je bolestan."Izmislio sam rak pankreasa da bih bio izbačen. Nisam mogao više da trpim onu ludnicu tamo, nije to za mene. Govorili su mi da idem kod lekara, ali nisam hteo, jer ne bi imali šta da mi kažu kada sam zdrav. Nisam samo to izmislio, već i to da pomišljam na samoubistvo, kao i da nisam imao seks 10 godina. Sve najgore i najžalosnije sam pričao kako bi se gledaoci sažalili i pomogli mi da izađem iz rijalitija. Kao što vidite, živ sam, zdrav sam, ništa mi ne fali", otkrio je Novica, a ni jednog trenutka se nije pokajao što je toliko vremena lagao javnost.Novicu smo više puta u rijalitiju videli kako izgleda kada je pijan, a on tvrdi da je samo glumio.

"Ma, kakvi. Ja ne pijem već 20 godina. Kap alkohola nisam liznuo. Samo sam glumio pijanca, u tome sam najbolji", rekao nam je brat pokojnog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića, koji bratu često dođe u san."Moram da vam priznam često sanjam pokojnu sestru i brata. Barem jednom nedeljno. Evo baš sam Tomu sanjao pre neki dan, nešto lepo, ali ne mogu da se setim kakav je san bio", otvorio je dušu Novica i priznao da mu je žao što nije u kontaktu sa udovicom Tome Zdravkovića.

Pevač nije štedeo reči da popljuje starletu Staniju Dobrojević:"Meni se ona uopšte ne dopada. Nikako ne bih voleo da ona pobedi. Težak je folirant, i rekao sam joj da je ružno da se svađa, da provocira, skida se gola, pokazuje dupe. Zamislite, molim vas. Ona je meni rekla: „Sve ovo radim za moje džukele, tako sebi pravim reklamu.“ Zamislite? Ona svoje obožavaoce naziva džukelama, a sada ih pozdravlja i ljubi. Tamara je mnogo bolja od nje. Bolja je riba, a i kao čovek mi se više sviđa. Ima svoj stav, ume da odgovori i za Staniju je institucija", zaključio je folker za Alo, koji je rekao da ima redovan seks. "U braku sam godinama i imam redovan seks sa ženom. Ništa se vi ne brinite", rekao nam je ponosno pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track