STANIJA OTVORILA DUŠU: Od 50.000 evra neću uzeti ništa, delim pare na dve osobe!
Foto: Printskrin

Nakon pobede u rijalitiju

STANIJA OTVORILA DUŠU: Od 50.000 evra neću uzeti ništa, delim pare na dve osobe!

Stars -
Reality zvezda Stanija Dobrojević je odnela ubedljivu pobedu u samoj završnici super finala realityja "Farma" protiv starlete Tamare Đurić.

Nakon proglašenja pobede samo su prišli Kristijan Golubović, Jasmina Medenica i Vesna Vukelić Vendi da joj čestitaju, a potom je dala svoj prvi intervju.

Stanija kaže da je bilo veoma teško na imanju, te da će nagradu podeliti na pola. Jednu polovinu će dati svom reality prijatelju Kristijanu, dok je druga polovina namenjena njenoj majci Slavici.

"Uh, ova Farma 6 je stvarno bila "ludilo mozga"! Presrećna sam zbog osvojenog prvog mesta. Odlučila sam da pola nagrade dam Kristijanu, a pola mojoj mami. Kristijan je zaslužan što sam ja stigla na prvo mesto. On je bio moj apsolutni favorit i verujem da bi pobedio da nije demonstrativno napustio imanje tri dana pred kraj takmičenja. Ne razumem što je to uradio", rekla je Dobrojevićeva.

Stanija je otkrila zašto je njena majka zaslužila drugu polovinu nagrade.

"Kada su svi bili protiv toga da odem u Ameriku, ona je izvadila tri hiljade evra i rekla da idem na studije. Imala sam sreće, jer sam dobila odličan posao za jednog studenta. Ona je bila ta koja je podržala, ali i prebrodila s mnom skandale, naslove strane, odlazak u kuću Hjua Hefnera. Uvek mi je govorila, iživi se u mladosti, da kad se udaš i dođu deca znaš za šta si živela. Ipak je ona za sve zaslužna."

Ona nije znala da je Kristijan pozvao svoje obožavaoce da glasaju za nju.

"Iako mi se nije javio kada je odlazio sa imanja, znala sam da je uz mene. Tada sam rekla da se borim do kraja i da uzmim prvo mesto. Ako bi odlučio i da ne razgovara s mnom, ja bih mu dala pola novca!"

Mnogobrojni učesnici rialitija su je konstantno napadali zbog odnosa sa Kristijanom, a ona ističe da je reč o lažnom moralisanju.

"Poslednja tri dana ga niko nije zvao Kristijan Golubović, već 'čovek koji je u braku'. Bio mi je beg od svih napada i mentali oslonac. Bitke sam bila sama i umela sam da se odbranim, ali je opet lepo kada znate da je neko uz vas."Staniji nije teško palo što joj većina bivših cimera nije čestitala na pobedi.

"Čestitali su mi 'Harem', Medenica, Kristijan, Vendi i Sanela. Ovi drugi su me pljuvali, podmetali mi noge, ponašali se prema meni kao prema najgorem ženskom ološu na svetu. Sve uvrede sam podnela stoički, pobedila sam i miševi mogu samo da mi duv**ju!!! Vraćam se svom životu, srećna i zadovoljna", rekla je Stanija za Mondo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track