STANIJINA MAMA: Hoću da mi zet bude Kristijan!
Foto: Printskrin YT

Šarmirao i mamu

STANIJINA MAMA: Hoću da mi zet bude Kristijan!

Stars -
Slavica Dobrojević, mama starlete i pobednice Farme 6 Stanije Dobrojević, oduševljena je kriminalcem Kristijanom Golubovićem i ne bi ništa imala protiv da joj bude zet.

"Gospođo, ljubim ruke", obratio se na finalnoj večeri Kristijan Golubović Stanijinoj majci, koja mu je uzvratila nizom komplimenata."Ti si tako divan. Prema mojoj ćerki si se poneo zaštitnički i to ti nikada neću zaboraviti. Ne bih imala ništa protiv da mi neko takav kao ti bude zet", rekla je Slavica Dobrojević sa blaženim osmehom bivšem robijašu.

I ne samo da je Kristijan u pauzama reklama pozivao svoje fanove putem društvenih mreža da glasaju za Staniju, već je snimao i klipove, šerovao, molio... Bio je i više nego organizovan, tako da je Stanijina pobeda bila očekivana. Pošto joj je i zvanično uručen ček od 50.000 evra, upitali smo je da li smatra da je Kristijan podržao iz prijateljskih pobuda ili zbog nagrade, budući da su se njih dvoje dogovorili da nagradu podele ukoliko je Stanija osvoji.

"Mislim da me je podržao i zbog jednog i zbog drugog. Smatram da mi jeste prijatelj, ali i novac nije zanemarljiv - rekla je Stanija, koja nije krila sreću zbog prvog mesta. Novac joj, kako kaže, nije bio motiv.

"Pola nagrade ide Kristijanu, a pola mojoj mami koja je uvek bila uz mene i podržavala me u svemu. Ova pobeda je moja satisfakcija za sve što sam na „Farmi” uradila, ali i svojevrsna pravda koja mi je bila oduzeta na "Farmi 4", kada sam završila kao drugoplasirana", rekla je Stanija za Blic.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track