TAMARA OPLELA PO STANIJI Njena mama i ona su raskućile apotekara, sada želi oženjenog čoveka za zeta
Foto: Cile, Dragan Kadić

Iznela prljav veš

TAMARA OPLELA PO STANIJI Njena mama i ona su raskućile apotekara, sada želi oženjenog čoveka za zeta

Stars -
Tamara Đurić nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je u finalu "Farme" pobedila Stanija Dorojević, pa je tako konstatno proziva putem društvenih mreža.

Klaberki nije jasno zbog čega Stanija i Kristijan Golubović dobijaju reči podrške na raznim portalima i društvenim mrežama, pa je tako izrevolitrana zbog podrške, rešila da raguje putem svogFejsbuka.

Tamara je svima onima koji brane starletu i žestokog momka javno poželela da im Kristijan ukrade televozore, a da ih Stanija zarazi glivicama.

"Zanima me ko piše ove komentare i podržava onog kriminalca i prostitutku... Pa kako vas nije sramota da podržavate secikesu i ovu fu*u što joj mama želi oženjenog čoveka za zeta. Želim vam da vam svima pokrade televizore i prasiće i da živite jedno par meseci sa tom štrokom zaraženom kondilomima i gljivicama koja nije oprala helanke 4 meseca...Fuj fuj fuj!" napisala je Đurićeva na društvenoj mreži.

Zanima me ko pise ove komentare i podrzava onog kriminalca i prostitutku...Pa kako vas nije sramota da podrzavate...

Posted by Tamara Djuric on Sunday, January 3, 2016

Malo nakon toga, Tamara je ponovo oplela po starleti u sličnom maniru.

"Pitajte seljanku iz Voćina šta su ona i mama radile jadnom čoveku koji je držao poljoprivrednu apoteku i morao da otpusti sina da bi zaposlio Stanijinog brata (bibu struju). Plače čovek zato što su ga raskućile kur*etine...Vodio ih je na more a tamo mu se Stanija nabacivala pa se potukla sa mamom... Kakva majka, takva ćerka. Sad mi je jasno zašto hoće i onog tupadžiju što je operisao mozak kroz uši da raskuće... Ja ću da vas raskrinkam kur*etine namazane, sve znam o vama", pislao je u objavi koju je Tamara objavila na svojoj Fejsbuk stranici.

Pitajte seljanku iz Vocina sta su ona i mama radile jadnom coveku koji je drzao poljo. apoteku i morao da otpusti sina...

Posted by Tamara Djuric on Sunday, January 3, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track