RIJALITI ZVEZDA NEĆE U ZATVOR: Kristijan Golubović traži odlaganje izdržavanja robije!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Izvlači se na zdravlje

RIJALITI ZVEZDA NEĆE U ZATVOR: Kristijan Golubović traži odlaganje izdržavanja robije!

Stars -
Kristijan Golubović poslao je novi zahtev za odlaganje odsluženja pravosnažne kazne zatvora zbog zdravstvenog stanja.

Kristijan Golubović, kome danas ističe tri meseca odlaganja izdržavanja kazne od osam godina zatvora, ponovo je tražio od suda da mu zbog zdravstvenih razloga odloži zatvor u koji neće morati da se javi sve dok sud pravosnažno ne odluči o njegovoj molbi.

Golubović je, naime, trebalo da se sutra javi zatvoru na izdržavanje kazne, ali je juče podneo molbu za odlaganje, rekao je njegov advokat Gvozden Grgur. Molbom se traži odlaganje izvršenja kazne zatvora zbog zdravstvenih razloga, naveo je advokat, ali nije mogao da precizira na koji period se odlaganje traži, jer je molbu podneo Golubović lično.

Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić rekla je da molba još nije stigla u sud, ali da ona prema zakonu, odlaže izvršenje kazne. Golubović je, inače, trebalo da se javi zatvoru 6. januara, pošto mu danas ističe rok u kojem mu je po treći put odloženo izdržavanje kazne po tri meseca.

Prethodni razlozi odlaganja bili su rođenje deteta i ugovorne obaveze prema produkciji rialitija Farma, iz kojeg je u međuvremenu izbračen. Odluku o njegovoj molbi za odlaganje treba da donese Prvi osnovni sud u Beogradu, a na tu odluku postoji pravo žalbe Višem sudu u Beogradu koji će doneti pravosnažnu odluku.

Golubović je prošle godine u novembru pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja, pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu tada smanjio kaznu za šest godina. Kako je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu, već proveo četiri godine i četiri meseca, ostaje mu da odsluži manje od četiri godine kazne u zatvoru. Golubović je i ranije bio u srpskom zatvoru zbog iznude, dok je u inostranim zatvorima bio zbog raznih krivičnih dela.

KURIR TV Čujte šta tačno Kristijan govori o svojoj ženi i detetu!

TAKMIČE SE U PROSTAKLUKU: Kristijan i Tamara izrekli jedno drugom takve reči da nećete verovati

(FOTO) KRISTIJAN NE PRESTAJE DA PROZIVA TAMARU: Nećete verovati šta je ovaj put uradio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja