BITNE SU PARE: Kristijan nastavio vezu sa Stanijom!
Foto: Damir Dervišagić

Romansa kriminalca i starlete u Novom Sadu

BITNE SU PARE: Kristijan nastavio vezu sa Stanijom!

Stars -
S Dobrojevićevom se video da bi bio siguran da će mu dati polovinu nagrade od 50.000 evra, a zatim se vratio u bolnički krevet

Kristijan Golubović nastavio je vezu sa Stanijom Dobrojević nakon što je ona pobedila na Farmi i obećala da će mu pokloniti polovinu nagrade od 50.000 evra.Kriminalac se u ponedeljak u popodnevnim satima tajno sastao sa starletom u jednom novosadskom restoranu, gde je poveo i advokata kako bi se Stanija i pravno obavezala da će mu dati deo nagrade koji je obećala. Golubović i Dobrojevićeva su sve vreme flertovali, ponašali su se kao u rijalitiju!

- Kristijan je s advokatom i nekoliko prijatelja došao u jedan lokal u Novom Sadu kako bi video Staniju i razgovarao o nagradi. On tvrdi da je za glasanje za njenu pobedu uložio 12.000 evra i da očekuje da mu ona isplati polovinu nagrade.

Starleta je prihvatila da podeli novac s njim čim ga dobije od Željka Mitrovića. I njena porodica se složila s njom da je Kristijan najviše zaslužan za njen trijumf i da treba da ga nagradi. Njih dvoje su se sve vreme ljubakali i mazili - rekao je naš dobro obavešten izvor sa lica mesta.Kriminalac je nakon povratka iz Novog Sada otišao u jednu privatnu bolnicu, gde je zadržan nekoliko dana. On sumnja da ima tumor na mozgu, iako ga lekari uveravaju da je reč o infekciji, do koje je došlo posle operacije kapilara na mozgu. Golubović je zatim trebalo da se javi u zatvor na odsluženje kazne od četiri godine, ali je ponovo poslao zahtev za odlaganje zbog zdravstvenih problema.(LJ. S. - M. D.)

Zabrinut Golubović tvrdi da mu je supruga bolesnaŽENA MI JE DOBILA RAK!Kristijan tvrdi da je njegova supruga Ivana Veljović, s kojom ima ćerku Veru, dobila rak zbog priča o njegovom neverstvu.- S njom sedim pet dana, a onda negde objave da Kristijan voli Balerinu i da ostavlja ženu. A ja sve vreme s njom. Telefon van kuće i ja nemam komunikaciju ni sa kim. Žena je toliko normalna i jednostavna, toliko usmerena na običan život, da kad se tako nešto desi, ona umre 20 puta. Prvo je srce strefi, pa ovo i ono... A ono krene salva. I onda ona, da izviniš, dobije rak. Razbolela se i ona i izgubila silne kilograme. Našli su joj neki tumorčić jer ona je naglo izgubila kilograme dok sam bio na Farmi zato što ona mene oseća. On je osetljiva kao srna, to su posledice. I meni je žalije nje. Mene mi uopšte nije žao. Nek crknem, idem na robiju, nije bitno - rekao je kriminalac za jedna portal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja