PAPARACO: Vrela Šavija rashladila guzu!
Foto: Kurir

Starleta u gaćicama čistila sneg s automobila

PAPARACO: Vrela Šavija rashladila guzu!

Stars -
Debeli minus i poledica nisu sprečili bivšu učesnicu „Parova“ da polugola i s visokim štiklama izađe na ulice Novog Sada

Nataša Šavija je pokazala da je veoma otporna na zimu i niske temperature - starleta je polugola čistila sneg i strugala led sa svog automobila, ponosno ističući - zadnjicu!Starleta je posle dočeka Nove godine otišla u Novi Sad kod roditelja da bi s njima provela božićne praznike. Međutim, odmah po dolasku u rodni grad Natašu je sačekao sneg, pa je morala da se uhvati ukoštac s njim i očisti automobil. Iako je napolju temperatura bila u debelom minusu, a sneg vejao bez prestanka, Nataša nije obraćala pažnju na to, pa je na ulicu izašla u trikou, ogrnuta tankim džemperom, i u čizmama s visokom štiklom.

Sneg i led nisu sprečili oskudno odevenu starletu da očisti svoj četvorotočkaš da bi mogla da se odveze do centra grada. Kurirov paparaco uslikao je bivšu učesnicu rijalitija „Parovi“ kako se muči dok struže led, dok je u prvi plan isticala zadnjicu. Kada je posle skoro pola sata uspela da skine sneg i led s automobila, ušla je u auto i odvezla se.Kasnije smo pozvali starletu. Ona za Kurir kaže da joj uopšte nije palo teško da očisti auto i da nije htela da to uradi neko umesto nje jer joj, kako napominje, zima ništa ne može.

- Vidite da mi minus i sneg ne mogu ništa! Uopšte mi nije bilo hladno, navikla sam na sve. Mogla sam da zamolim nekog da to uradi umesto mene, ali nisam htela. Nije mi prvi put, često sam čistila sneg sa svog auta - pohvalila se Šavija.

PobesnelaIMAM PRAVO I GOLA DA SE ŠETAM!Šavija je ovim potezom delimično ispunila obećanje koje je nedavno dala, da će uskoro gola prošetati ulicom. Neki su je tada zbog te izjave dočekali na nož.- E ovako zvanično, boli me patka baš! Skidalo mi se i ja sam se skinula! Skidaću se i dalje i izvoditi striptiz kad god to budem htela. Ima da prošetam gola Knez Mihailovom u inat - napisala je Šavija na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track