ODUZELI MU CEO HONORAR: Miki Đuričić dao na kazne 8.000 evra!
Foto: Nebojša Mandić

Pčelar u problemima

ODUZELI MU CEO HONORAR: Miki Đuričić dao na kazne 8.000 evra!

Stars -
Đuričića su u „Parovima“ u poslednja dva meseca toliko često kažnjavali da je ostao bez svega što je zaradio

Iako je skoro četiri i po meseca u „Parovima“, Miki Ðuričić na računu ima nula dinara, saznaje Kurir. Pčelar iz Kupinova je rekorder po kaznama u tom rijalitiju - toliko često su ga sankcionisali da je izgubio svih 8.000 evra koje je zaradio.Miki je krajem juna ušao u rijaliti „Maldivi“, koji je takođe emitovala televizija Hepi, a pošto je tada važio za takmičara koji diže rejting, producenti su na njegov zahtev pristali da mu isplate honorar unapred. Ðuričić je tada dobio 10.000 evra za učešće u „Maldivima“ i trebalo je da provede dva meseca u tom rijalitiju, ali je izbačen posle samo deset dana pošto je nasrnuo na Ivana Gavrilovića.S obzirom na to da im nije vratio novac, pristao je da uđe u „Parove“ i na taj način vrati dug.- Jedva čekam da prođe osam nedelja i da idem odavde. Ljudi su mi dali pare unapred za „Maldive“, tamo sam napravio s.anje, pa sam došao ovde da odradim taj honorar - rekao je Miki na početku „Parova“, ali je posle dva meseca u rijalitiju pristao da nastavi takmičenje za novi honorar.Tako je za poslednja dva meseca zaradio dodatnih 8.000 evra, koje ipak neće dobiti jer je sve potrošio na kazne. Naime, pčelar je ubedljivo najviše kažnjavan u ovoj sezoni, kako zbog psovki i uvreda tako i zbog nasilničkog ponašanja. Kada se saberu sve Mikijeve kazne koje je platio, reč je o 8.000 evra - isto koliko je i zaradio.

Ne praštaju Nasilnici u izolaciji KAŽNJENI ZBOG TUČE NA BOŽIĆ!Posle žestoke svađe, učesnici „Parova“ su se tukli na Božić. Jovana Tomić Matora udarila je Željka Stojanovića po glavi, a Marko Perović je, kako tvrde gledaoci, udario Brendona. Zbog toga je produkcija Marka kaznila sa 1.000 evra, Željka sa 3.000 i izolacijom od 24 sata, a Matoru sa 2.000 evra i izolacijom od dva dana. Inače, Miki je napravio dramu kad je tokom božićne večere, navodno iznerviran ponašanjem većine ukućana, otišao u kuhinju s namerom da iseče vene. Njegova verenica Anđela Lakićević potrčala je ka njemu kako bi sprečila da dođe do krvoprolića. Tada je priznao da je hteo samo da zaplaši takmičare.

Sve Mikijeve kazne- Gađao Željka Stojanovića flašom, kažnjen sa 500 evra- Zbog divljanja u direktnom 1 prenosu kažnjen sa 1.500 evra- Pre tri dana zbog agresivnog ponašanja kažnjen sa 2.000 evra- Pre dva dana polomio stolicu vrednu 1.000 evra- Zbog psovanja voditeljke Ivane Savić kažnjen sa 300 evra- Ukupan zbir Mikijevih kazni od 50 i 100 evra dostiže skoro 3.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track