PAPARACO: Nataša Ninković se za šetnju sređuje kod frizera i manikira!
Foto: Damir Dervišagić

Glumica se tip-top doteruje na odmoru

PAPARACO: Nataša Ninković se za šetnju sređuje kod frizera i manikira!

Stars -
Ninkovićeva se najpre u hotelu isfenirala i sredila nokte, a zatim je uživala u zimskim čarolijama

Nataša Ninković s porodicom se odmara na Kopaoniku. Glumica godinama dolazi na najpoznatiju srpsku planinu, pa je mnogi smatraju domaćom. A i ona se tako ponaša.Pošto se sneg na planini sve više topi, Ninkovićeva je u prepodnevnim satima iskoristila sunčan dan za zimske sportove, a kasnije se posvetila sebi. Paparaco Kurira prekjuče je uslikao Natašu dok se doterivala u najluksuznijem hotelu.

Prvo je posetila frizera Aleksandra Kapriša, kog kod se isfenirala, a potom je svratila kod manikira. Prioritet joj je bio da sredi nokte, na kojima je dugo držala metalne kalupe. Nakon toga navukla je bundu i srećna izašla u šetnju planinom. Usput je telefonirala i razgledala izloge, prvenstveno nakit.

Posetioci Kopaonika, koji su sedeli u baštama kafića, nisu skidali pogled s nje.- Evo je ona glumica Nataša Ninković, drugačija je uživo nego na televiziji - hvalili su je fanovi.Inače, ona se tradicionalno odmara na ovoj planini. Kad je na zimovanju, trudi se da se isključi iz javnog života i ne opterećuje se poslom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track