VELJKO BIO U PROVODU SA NIKOLOM VAVIĆEM: Cecin sin se slupao u autu koji je vozio krimos!
Foto: Čitalac Kurira, Facebook

Saznajemo

VELJKO BIO U PROVODU SA NIKOLOM VAVIĆEM: Cecin sin se slupao u autu koji je vozio krimos!

Stars -
Ražnatović se ne odvaja od brata nekadašnjeg vođe Partizanovih navijača, koji je bio u zatvoru zbog prodaje droge i držanja oružja, a bio je optužen i da je ranio šefa obezbeđenja na splavu

Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljko (19) slupao se u autu koji je vozio kriminalac Nikola Vavić (25), brat nekadašnjeg vođe Partizanovih navijača Aleksandra Vavića.

Zvao majkuU saobraćajnoj nesreći kod Modriče u Republici Srpskoj Veljko je slomio šaku, a povređen je i Vavić, kao i vozač drugog automobila Milan S. iz Šamca.- Vavić je upravljao „audijem A8“, a Veljko je bio suvozač. Njih dvojica su prijatelji i često zajedno idu u noćni provod. Nesreća se dogodila u subotu oko 14 sati. Ispred njih je bio drugi automobil čiji je vozač iznenada naglo zakočio. Kako bi izbegao nezgodu, Vavić je prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u „reno“ - kaže izvor Kurira iz istrage.

Ekipa Hitne pomoći zbrinula je trojicu povređenih mladića.- Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija. Veljko ima prelom ručnog zgloba, a preventivno mu je stavljena i medicinska kragna. Njegov drug Vavić žalio se na bolove u grudima, dok je vozač „renoa“ lakše povređen - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, Veljko je odmah o nesreći obavestio majku, ali je insistirao da ona ne dolazi kod njega u Banjaluku, gde živi zbog studija.

Nikola Vavić
Nikola Vavić

Poznat policiji- Ubedio ju je da nije teško povređen i da nema potrebe da ga posećuje. Ona je uslišila njegovu molbu - kaže naš izvor.Nikola Vavić došao je u žižu javnosti nakon pucnjave na splavu „Blejvoč“ u Beogradu. On je bio optužen da je u noći između 30. i 31. maja 2014. ranio Roberta Radojičića (28), šefa obezbeđenja na tom splavu. Vavić je tada i sam bio povređen, a pronađen je u jednom čamcu. Veljkov prijatelj je krajem juna prošle godine pred Višim sudom oslobođen optužbi, nakon čega je pušten iz pritvora.Nikola je i ranije imao problema sa zakonom. Kako su mediji prenosili, on u policijskom dosijeu ima zatvorsku kaznu od tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Sa robije je, nakon amnestije, izašao u decembru 2012. U KPZ Valjevo postao je poznat nakon što mu je u ćeliji pronađen telefon za koji je tvrdio da mu je unela jedna od načelnica uz naknadu od 500 evra, ali je kasnije promenio iskaz.Nikola Vavić je mlađi brat Aleksandra Vavića, koji je pravosnažno osuđen na 22 meseca zatvora zbog toga što je 6. januara 2005. nožem ranio Stefana Gajića i teško ga povredio. Bivši vođa navijača bio je ranjen u februaru 2012. u sačekuši na Tašmajdanu. Nikola i Aleksandar imaju i brata Ðuru, koji je takođe hapšen.

PUKLO Veljko nije više u vezi s ćerkom predsednika Zvezde IMAO SAOBRAĆAJKU POSLE RASKIDA S MAŠOM TERZIĆVeljko Ražnatović i Maša Terzić definitivno su okončali vezu! Sin Cece Ražnatović i ćerka Zvezdana Terzića raskinuli su veridbu nekoliko dana pre nego što je Veljko doživeo sabraćajku.Kako saznajemo, Maša je obrisala sa Instagrama sve fotografije sa Cecinim naslednikom i za njega više ne želi da čuje.- Maša i Veljko su se u poslednje vreme toliko svađali da je kraj njihove veze bio neminovan. Shvatili su da je najbolje da se raziđu - tvrdi naš izvor.Veljko i Maša juče nisu odgovarali na naše pozive i poruke, kao ni Ceca. S druge strane, Mašin otac Zvezdan Terzić nam je poručio da privatni život svoje dece ne komentariše u javnosti.(lj. S.)

InstagramCECA: ISKUSILA SAM UŽASCeca Ražnatović nije želela da daje izjave o Veljkovoj saobraćajki, ali je na Instagramu napisala:- Kad iz vlastitog iskustva saznate šta znači užas, naoružani ste protiv svega u životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track