KRISTIJAN SLAO HILJADE I HILJADE PORUKA: Platio sam Staniji pobedu, a ona koliko mi da
Foto: Printskrin

Čeka isplatu od Dobrojevićeva

KRISTIJAN SLAO HILJADE I HILJADE PORUKA: Platio sam Staniji pobedu, a ona koliko mi da

Stars -
Kristijan Golubović ispričao je da je pomogao Staniji da pobedi, kao i da će njoj prepustiti odluku o deljenju nagrade.

Golubović je u emisiju došao noseći štaku, koju je stavio uz sebe. Voditelj ga je u nekoliko navrata pitao za zdravlje na koje se Kristijan žali otkad je napustio imanje u Lisoviću.

"Jeo sam groznu hranu svih 120 dana i to je dosta uticalo na moje zdravlje", rekao je Kristijan i objasnio zbog čega je poslednjih dana bio u bolnici.

On se osvrnuo i na priču da je pomogao Staniji Dobrojević da pobedi, kao i na to da je dao 12.000 evra kako bi dobila prvo mesto i podelila nagradu sa njim.

"Tim mojih najboljih drugova je stalno glasao za mene. Ja sam samo rekao da moji administratori kažu na Fejsbuku da se glasa za Staniju. U studiju smo glasali za nju sa mnogo telefona i slali po hiljade poruka. Ceo tim koji je radio za mene, radio je i za Staniju. Organizovali smo se svi i glasali za nju. Kada bismo sračunali to, ispada oko 12.000 evra", rekao je Kristijan.

On nije znao tačnu cifru koju će mu Stanija isplatiti.

"Šta god da Stanija odluči, ja ću prihvatiti. Ja sam džentlmen. Rekla je da će mi dati pola. Ako da više ili manje, i to je u redu", objasnio je Golubović.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja