SERIJA „PAROVI“ TEK DONOSI ZAPLET

I Milomir Marić u emisiji “Goli život“ , pred takmičarima zabavno humorističkog programa , na Hepi

SERIJA „PAROVI“ TEK DONOSI ZAPLET

Stars -
Učesnici zabavno humorističkog programa „Parovi“, na Hepi televiziji, bili su više nego srećni kad je njihovo takmičenje u luksuznoj vili nazvano pravim imenom.

-Vreme je da se otkriju karte –rekao je Milomir Marić. – Vi niste u rijalitiju, nego u seriji. Dobili ste uloge na osnovu svojih karaktera, vi u stvari glumite sebe. Na vama je ko će se zadržati do kraja u seriji, i osvojiti publiku, glasove i na kraju –glavnu nagradu.

Takmičari u „Parovima“ predložili su da se promeni ime serije, pa su nudili različite nazive, od kojih nijedan još nije usvojen. Definitivno, Hepi televizija i produkcijski tim, koji se od početka bavi ovim serijalom, zna da odabere tajming kad rijaliti prerasta u seriju, čime su elegantno izbegli da budu predmet odluka REM-a, kad se povede priča o rijalitijima.

-Zaplet u rijaliti seriji „Parovi“ tek predstoji –saznajemo iz izvora u produkciji Hepi televizije. – Desiće se nešto potpuno neočekivano,čime će Hepi televizija opet pokazati da je majstor dramaturgije u ovakvim formatima, koje je prva iznela na medijsko tržište.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track