CECIN SIN NE PODNOSI MAŠINE DRUGOVE: Ostavila Veljka jer je bolesno ljubomoran!
Foto: Marina Lopičić

NIJE MOGLA DA TRPI NAPADE

CECIN SIN NE PODNOSI MAŠINE DRUGOVE: Ostavila Veljka jer je bolesno ljubomoran!

Stars -
Ražnatović pravio ljubomorne scene Terzićevoj, zbog čega su se posvađali i raskinuli, ali prijatelji kažu da je to samo trenutno jer se ludo vole

Maša i Veljko opet raskinuli! Bila je to jedna od najčitanijih vesti prošle nedelje, budući da je reč o mladom paru koji je, hteo ne hteo, stalno u centru pažnje zbog poznatih roditelja - Zvezdana Terzića i Cece Ražnatović. Kako Kurir Stars saznaje, razlog raskida je Veljkova ljubomora, koju Maša više nije mogla da trpi.Iako je na dočeku Nove godine na Kopaoniku sve izgledalo idealno između Terzićeve i Ražnatovića, samo nekoliko dana kasnije Maša je obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa svog Instagram profila. To je bio jasan znak da više nije s Veljkom. Njihovi roditelji nisu želeli da govore o ljubavnim problemima svoje dece, ali nam je zato jedna od Mašinih najboljih prijateljica otkrila istinu.- Sve je to zbog Veljkove ljubomore. Bolesno je ljubomoran, a još više otkako se preselio u Banjaluku. Maša mu nikad nije davala povoda za sumnju, ali on je mnogo zaljubljen u nju i kada nisu zajedno, potpuno je opterećen time gde je ona, s kim je, šta radi. Iako zna sve njene drugove, stalno joj prebacuje što se viđa s njima, što izlazi. Maša mnogo pati zbog toga. Više nije mogla da izdrži, pala je velika svađa i raskinuli su - rekla nam je Mašina drugarica, koja dodaje da je Terzićeva u naletu besa obrisala zajedničke fotografije.Ona takođe tvrdi da će se, iako je sada njena drugarica jako ljuta i povređena, njih dvoje pomiriti i nastaviti tamo gde su stali.- Maša i Veljko ne mogu jedno bez drugog! To mi je ona sama rekla. Stalno se svađaju i mire, ali isto tako se i ludo vole. Proći će i ova svađa, zaboraviće sve i opet će se pomiriti - kaže Mašina drugarica.

Saobraćajka posle raskidaPoslala mu SMS, nije joj odgovorioVeljko Ražnatović povređen je u subotu u saobraćajnoj nesreći u Republici Srpskoj i tom prilikom zadobio je prelom ručnog zgloba i stavljena mu je medicinska kragna. Nesreća se dogodila samo nekoliko dana nakon Veljkovog raskida s Mašom.Prema rečima Mašine drugarice, ona je bila veoma uznemirena kad je čula vest, ali ga nije zvala.- Maša je Veljku, čim su joj javili da je doživeo saobraćajku, odmah poslala poruku, međutim, Veljko joj nije odgovorio na SMS - tvrdi drugarica za Kurir Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track