PAPARACO: Jovana šetala sa ćerkom, pa Marka overila u jambu!
Foto: Damir Dervišagić

Porodica Mišković uživa na Kopaoniku

PAPARACO: Jovana šetala sa ćerkom, pa Marka overila u jambu!

Stars -
Pevačica je popodne posvetila naslednici Antonini na snegu, a potom je sa suprugom celo veče odmeravala snage u društvenoj igri

Pevačica Jovana Nikolić Mišković uživa na Kopaoniku sa suprugom Markom i ćerkicom Antoninom.Iako cela porodica Mišković tradicionalno zimuje na najpopularnijoj planini u Srbiji, pevačicin svekar Miroslav ove godine bio je sprečen da dođe zbog lošeg zdravstvenog stanja.Paparaco Kurira prekjuče je uslikao Jovanu kako s detetom izlazi iz jednog restorana. Dok je Marko skijao, pevačica je čuvala ćerku i šetala s njom. Nikolićeva je Antonini pokazivala skijaše i navikavala je na dečje gume za vožnju na snegu i na sanke. Devojčica je bila veoma mirna i nije izvoljevala, a kad su se izigrale na snegu, Jovana je odvela dete u apartman.

Zimske čarolije... Jovana se ne odvaja od Antonine
Zimske čarolije... Jovana se ne odvaja od Antonine

Nakon dva sata bračni par je došao u restoran najluksuznijeg hotela kako bi igrao jamb. Oni su odnedavno uveli ritual - svakodnevno praktikovanje društvenih igara, zbog kojih su zapostavili izlaske. Jovana i Marko izgledali su srećno i raspoloženo, mada su u nekim trenucima pokazivali nervozu kad im nije išlo u jambu. Na kraju, kao pobednik je izašla pevačica!Oni će na Kopu ostati do ponedeljka, a potom će se vratiti u Beograd. Jovana je iskoristila slobodne dane za odmaranje, a po povratku u srpsku prestonicu očekuje je mnogo posla oko nove pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja