PREBIO JELENU GOLUBOVIĆ Hasan Dudić: Ako me osude, organizovaću protest
Foto: Nebojša Mandić

Pevač ponovo na sudu

PREBIO JELENU GOLUBOVIĆ Hasan Dudić: Ako me osude, organizovaću protest

Stars -
Ovim putem pozivam sve ljude nacionalne manjine. Ovo je lakrdija od suđenja. Nisam je udario. Ona nema lekarsko uverenje da dokaže svoje tvrdnje, kaže ogorčeni Dudić

Hasan Dudić juče je trebalo ponovo da bude saslušan u Palati pravde jer je u „Parovima“ pretukao Jelenu Golubović, ali je sudski proces odložen zbog nedolaska svedoka Vladimira Radača, bivšeg učesnika tog rijalitija.

Ako ga proglase krivim, ima poseban plan.- Ovim putem pozivam sve ljude nacionalne manjine da me podrže i organizuju protest u moju odbranu. Mada, nadam se da neće doći do toga i da će mi suditi pravedno - rekao je Dudić.

Pevač je pre ulaska u sud izjavio da se uopšte ne oseća krivim jer, kako tvrdi, nije udario Golubovićevu i napominje da je on oštećen.- Ovo je lakrdija od suđenja. Ceo svet je video da mi je ona psovala mrtvu majku, decu i unuke, vređala me na nacionalnoj osnovi. Ja nju nisam udario. Da je suprotno od toga, Jelena ne može nikako da dokaže jer nema lekarsko uverenje. Kada me je napala, polivala vodom, psovala i vređala, ja sam skočio, dohvatio je za ruku i ona je tada odglumila pad. Onda sam zamahnuo da je udarim, ali nisam, promašio sam. Da sam je bar udario, pa da znam zašto mi sad sude. Jelena me je molila da je ne tužim zbog uvreda i svega što mi je radila i ja sam joj oprostio - rekao je pevač.Tim povodom pozvali smo rediteljku, ali je ona bila nedostupna.

Čupao je i šutnuo u glavu... Hasan i Jelena u „Parovima“
Čupao je i šutnuo u glavu... Hasan i Jelena u „Parovima“

Ne odustajeJELENA HOĆE DA GA STRPA U ZATVORHasan Dudić izbačen je iz „Parova“ 11. aprila prošle godine pošto je fizički nasrnuo na Jelenu Golubović. Iako je demantovao da je bilo fizičkog kontakta, na snimku koji je kasnije procurio u javnost vidi se kako pevač hvata za kosu rediteljku, šutira je i udara u glavu. Rediteljka je više puta izjavljivala da pevaču nikada neće oprostiti batine i da će ga goniti i do Strazbura ako bude trebalo, kao i da joj je cilj da Dudića strpa u zatvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track