Najnovije vesti

STIGAO U BG DA MOLI OCA DA SE UPOZNAJU Ovo je vanbračni sin Miroslava Ilića!
Foto: Nemanja Pančić

Gost kod Lepe Brene

STIGAO U BG DA MOLI OCA DA SE UPOZNAJU Ovo je vanbračni sin Miroslava Ilića!

Stars
Devin Antonović i njegova majka Mira sleteli su juče na beogradski aerodrom i odmah otišli u porodičnu kuću Lepe Brene na Bežanijskoj kosi

Vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonović s majkom Mirjanom Antonović stigao je juče iz Amerike u Srbiju.Pored ekipe Kurira, biološkog naslednika Slavuja iz Mrčajevaca dočekala je najbolja prijateljica Lepe Brene Kata. Vlasnica „Granda“ je Mirjanu i Devina, kog zna od rođenja, s mužem Bobom i sinovima čekala je kod kuće.

U svemu zajedno... Devin sa majkom
U svemu zajedno... Devin sa majkom

Ilićeva bivša ljubavnica i njen sin bili su srećni što su posle pet godina ponovo u Srbiji. Oni su došli kako bi Devin pokušao konačno da upozna oca. Tridesetogodišnjak iz Amerike ne može da dočeka da se sretne s ocem i nada se da će pevač na to pristati.

- Presrećan sam što sam ponovo u Beogradu. Prvi utisci su sjajni! Bili bi još lepši da u Parizu nisam izgubio prtljag. Ovde ćemo boraviti nedelju dana i to je taman dovoljno vremena da razgovaram sa medijima - rekao je Ilićev sin.Devin i Mira će u Beogradu boraviti nedelju dana. Oni će posetiti i Mrčajevce jer je Devin želi da obiđe grob svog dede Živote Ilića, koji je preminuo u novembru prošle godine.

- To me ne interesuje, prijatno i doviđenja - rekao je Miroslav kad smo ga pozvali za komentar.

I dalje ne priznaje sina... Miroslav Ilić
I dalje ne priznaje sina... Miroslav Ilić

(Lj. S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...