HAOS NA PLANINI: Saša Matić napravio lom na Kopaoniku!
Foto: Dragan Kadić

Doček Nove godine

HAOS NA PLANINI: Saša Matić napravio lom na Kopaoniku!

Stars -
Sale je svojim fanovima izašao u susret, pa se posle nastupa zadržao više od sat vremena, slikajući se s njima i dajući autograme

Saša Matić je za doček Nove godine po julijanskom kalendaru nastupio na Kopaoniku, gde je napravio pravi haos.Pevač je napunio restoran najpoznatijeg hotela na ovoj planini, a gosti su u svoje sobe otišli tek pred svitanje. Jedan od najpopularnijih pevača s ovih prostora svirku je započeo najvećim hitom u protekloj godini „Nađi novu ljubav“. S prvim taktovima gosti su skočili na noge, počeli da igraju i da nazdravljaju alkoholnih pićem, a većina je zgrabila svoje mobilne telefone i snimala Matića. On je ređao hitove, prvo balade, a onda i pesme bržeg ritma, da bi na kraju pokazao kako zvuči i u izvedbi numera svojih kolega. Napravio je pravo ludilo, a dok se on odmarao, dobru atmosferu održavao je njegov kolega Ćemo.Sale je svojim fanovima izašao u susret, pa se posle nastupa zadržao više od sat vremena, slikajući se s njima i dajući autograme.(M. D.)

NagradaS KURIROM NA KONCERTSaša Matić održaće veliki beogradski koncert 8. marta u Kombank areni, a Kurir svoje čitaoce vodi na ovaj spektakl. Prvo troje koji se danas jave na broj telefona 011/6357-100 od 9 do 9.05 sati dobiće po dve ulaznice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track