Ove dame osvojile su srca srpskih delfina
Foto: Story Ar

Najveća podrška

Ove dame osvojile su srca srpskih delfina

Stars -
Zlatni vaterpolisti na prvenstvu Evrope, koje se trenutno održava u Beogradu, bore se za još jednu medalju u nizu.

Osim hiljada navijača širom Srbije, najveća podrška našim zlatnim delfinima su njihove partnerke, koje ih zdušno bodre sa tribina, piše sajt Story.rsAndrija Prlainović uživa u bračnoj sreći sa suprugom Ivanom Čuljković od 2014. godine, a često je isticao koliko mu njena podrška znači pred bitne mečeve poput ovog prvenstva.

A photo posted by Manda (Ždusan_mandic3) on Oct 31, 2015 at 2:41pm PDT

Dušan Mandić ima samo 22 godine, a već niže velike uspehe u karijeri. Ipak, njegovo srce je zauzeto. Mladi igrač u dugoj je vezi sa jedon lepoticom, sa kojom se često šali i kako je njegov najslađi fan.

Miloš Ćuk jedan je od atraktivnijih igrača naše reprezentacije i veliki miljenik dama. Nije tajna da ovom atraktivnom Beograđaninu devojke prilaze kad god se negde pojavi, međutim, Miloš je zauzet. Miloš i njegova devojka Jovana Davidović u vezi su još od tinejdžerskih dana i odličan su tandem.

Nemanja Ubović igra na poziciji centra u reprezentaciji. Ima 25 godina i niže uspehe u inistranstvu, ali i na prvenstvu. Njegova podrška i je devojka Milica Sretenović sa kojom mladi vaterpolista provodi svaki slobodan trenutak van bazena.Sa sajta Story možete pročitati još i:Srpski fudbaleri vladaju na terenu zahvaljujući podršci ovih damaNajveća podrška: Zbog njih su teniseri na vrhu svetaPrelepa supruga Peđe Stojakovića pokazala da je veliki šoumen (VIDEO)Ova atraktivna Brazilka zavodi Vladimira Volkova (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track