LJUBAVNI TROUGAO TRESE ESTRADU: Ceca otela momka Ana Mariji!
Foto: Aleksandar Jovanović

Maneken pre pevačice ljubio fitnes šampionku

LJUBAVNI TROUGAO TRESE ESTRADU: Ceca otela momka Ana Mariji!

Stars -
Ljubav fatalna: Jovović je sa Žujovićevom bio šest meseci u vezi. Sportistkinja je zbog njega ostavila tadašnjeg verenika Vladimira Volkova

Folk zvezda Ceca Ražnatović (42), kao što je ekskluzivno otkrio magazin Stori, već godinu dana je u vezi s Aleksandrom Jovovićem (26), koji i te kako voli poznate devojke.

Kako Kurir saznaje, maneken je pre romanse s Cecom skoro pola godine bio u ljubavi s fitnes šampionkom Ana Marijom Žujović (26).- Ana i Aleksandar su se zabavljali šest meseci. Bila je to velika ljubav, a spojio ih je fitnes i vođenje zdravog načina života. Ona je zbog njega ostavila tadašnjeg verenika, fudbalera Vladimira Volkova - kaže izvor Kurira blizak našoj šampionki u fitnesu.Aleksandar, tada student ekonomskog fakulteta, i Ana Marija bili su veoma bliski, a iz te ljubavi sportistkinji je za uspomenu ostala bela mačka po imenu Koko, koju je od manekena dobila na poklon.Ana Marija je potvrdila naša saznanja da je bila u vezi sa sadašnjim Cecinim dečkom.- To između Aleksandra i mene bilo je davno. Čujem da je sada s Cecom i želim im sve najbolje. Ne bih komentarisala detalje mog i njegovog odnosa jer sam trenutno u srećnoj vezi - kratko je poručila Žujovićeva za Kurir.S druge strane, Ceca nam do zaključenja broja nije odgovarala na pozive i poruke, a broj telefona njenog dečka poznat redakciji do zaključenja broja ostao je nedostupan.Inače, u intervju koji je dala za doček Nove godine po julijanskom kalendaru Ceca je kratko odgovorila na pitanje zašto neće da komentariše svoj privatni život.- Držim se one devize da niko nikada nije pobedio ćutanje - kratko je rekla Ceca za Prvu televiziju, a na duhovit način osvrnula se i na ljubavni život Veljka i Anastasije.- Porodica Kardašijan je smešna za Ražnatoviće jer se kod nas svašta dešava na dnevnom nivou - rekla je pevačica.

#rg @milan.marinkovic

A photo posted by Ceca Raznatovic (@scr_ceca) on Nov 28, 2015 at 12:45am PST

Nerazdvojni golupčići zajedno putuju po svetu Ceca vodila dečka u Dubai, Moskvu i na KopaonikSvetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Jovović postali su nerazdvojni. Pevačica je dečka vodila na putovanja u Moskvu i Dubai, a bio je s njom i na Kopaoniku u novogodišnjoj noći. Oni su vodili računa da ne budu otkriveni, pa je Cecu uvek pratio brat Milan, a Jovović je bio u blizini. Da su zajedno posetili Moskvu pokazuju i fotografije s Instagrama. Na jednoj je Ceca s bratom, a na drugoj maneken, baš na onom mestu na kojem se slikala i njegova devojka. On je postavio i fotku iz Dubaija, ali ju je brzo sklonio s društvene mreže. Na Kopu se slikao u liftu u hotelu u kojem je Ceca pevala na privatnoj proslavi, a Stori ga je uslikao u njenom džipu.

BivšeBio i sa Švonjom i DejanomAleksandar Jovović je, osim s Cecom i Ana Marijom Žujović, bio u vezi i s manekenkama Jovanom Švonjom i Dejanom Živković. Te ljubavi su bile burne, ali nisu potrajale. Sa svojim bivšim devojkama ostao je u korektnim odnosima.

KURIR VAM POKLANJA NARODNI LEKAR: Evo kako možete da izlečite urinarnu infekciju

Važno je da pijete puno tečnosti i da nosite toplu obuću

Novo izdanje Kurir Narodnog lekara vam donosi top savete kako da izlečite urinarnu infekciju.

Probajte prirodni recept: vranilova trava, breza i majčina dušica.

Ne propustite magazin Narodni lekar svake subote u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track