(VIDEO) GASTOZU PRETI DISKVALIFIKACIJA: Zmaja nazvao oce ubicom, pa nastao potpuni haos!
Foto: Printscreen

Pogubili konce

(VIDEO) GASTOZU PRETI DISKVALIFIKACIJA: Zmaja nazvao oce ubicom, pa nastao potpuni haos!

Stars -
Nenad Marinković Gastoz optužio je Zmaja od Šipova da je - ubio svog oca, što je Iliju Grahovca povredilo i isprovociralo do te mere da je zavrsio u izolaciji uz psovke i uvrede.

Rezigniranog Zmaja, koji je počeo da viče, Nemanja Nikolić ga je bukvalno odvukao do vrata i predao obezbeđenju, kako bi program mogao biti nastavljen bez incidenta. U izolaciju je poslat i Gastoz.

Znajući da je Zmaja od Šipova najlakše izazvati lažima, Gastoz je nepromišljeno primenio recept Uroša Ćertića, koji je zbog priče da je Grahovac gej poremetio program, i bio izbačen zbog toga.

"U rijaliti seriji "Parovi" kao i u programima slicne vrste dozvoljeno je da se ucesnici - glumci raspravljaju, spletkare, izmisljaju, prave sopstveni scenario s ciljem eliminacije drugih tskmicara i krcenjem svog puta ka glavnoj nagradi, ali, svakako da se nece tolerisati neprimereno provociranje, kojim se remeti zabavno humoristicki program - kazu u produkciji.

"Zbog tog razloga Nenad Marinković Gastoz će biti kažnjen, jer remeti osnovna pravila ovog formata, a to su smeh i zabava. Produkcija još nije donela odluku za ovakvo neprimereno provociranje, ali nije isključeno da Nenad Marinković Gastoz može biti i - diskvalifikovan, baš kao što je to bio Uroš Ćertić, posle verbalnog okršaja sa Zmajem da je - gej.

Pobednik trece sezone "Parova" već je opomenut da nije dozvoljeno koristiti provokacije kojima remeti osnove rijaliti serije, ali se on iz nepoznatih razloga oglušio, zbog čega će snositi posledice.

Iz izvora bliskih produkciji, saznajemo da se razmislja i o tome da bi Gastoz zbog svojih ispada mogao da bude kaznjen i oduzimanjem kompletnog honorara, ali bi ostao u daljem takmicenju.

"Svi koji budu pokušali da naruše osnove zabavno-humorističkog programa biće najstrože kažnjeni", rekla je voditeljka.

Zmaj pljunuo Vesnu Rivas i udario Nemanju... by balkan-videos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track