KRISTIJAN ŠOKIRAO, NAJCRNJE IZVREĐAO TAMARU: Živa si zato što sam ja naredio tako
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Haos i nakon Farme

KRISTIJAN ŠOKIRAO, NAJCRNJE IZVREĐAO TAMARU: Živa si zato što sam ja naredio tako

Stars -
Sukob između Tamare Đurić i Kristijana Golubovića se nastavlja.

Klaberka i žestoki momak su se svađali tokom trajanja "Farme", a od kako se rijaltii završio prepucavanje se nastavilo na društvenim mrežama.

Njih dvoje svakodnevno upućuju uvrede jedno drugom, a jedna od poslednjih je kada je Tamara na svom Fejsbuku napisala kako se Kristijan blamira gostujuću u raznim emisijama.

"Ovaj indijanac će na kraju da ide i kod Žike u Šarenicu da bi izbegao zatvor. Idi bre tele u zatvor ne blamiraj se... Kontam da si dobio za 15 grama 15 godina ali ko ti je kriv kad si indijanac... Ne kukaj ko neka baba Persa nego idi odleži to sto treba, Cavo", napisala je Đurićeva a onda je dodala kako je Kristijan podseća na malog Džoa Daltona koji pokušava da izbegne zatvor.

Golubović je takođe iskoristio svoj profil da bi odgovorio na Tamarine uvrede, gde je žestoko opleo po klaberki.

"Došla iz pi*kovca jer se presitila šiptarskih ku*čeva pa bi malo da porba sr(b)ske kobasice... Pa umesto Beograda, promašila ga je za nekih dobrih desetinak kilometara tamo gde ja obično takve kao ona obavestim da radim na pijaci i da ću im pokloniti džak kormpira... Da li je to ona Tamarica moraluša silikonuša (sva veštačka) koja se je*ucka sa pastama: špagetom, lazanjom i makaronom... Ka*ucka sa Radetom Lazćem avom, trt*cka sa Milošem, vaćari sa klasičnim homoseksualcem Vladom Stanojevićem, je*enediše i javno žvalalvi sa Acom Živanovićem četnikom ili je to ona Tašana koju svako može da naruči telefonom za privatne porno usluge?

Ja tvrdim da je Tamara Đurić zvana "Ganga" zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju da je ni taknu a kamoli urade sve ono što zaslužuje zbog svog prljavog i brzog jezika...", samo je deo Kristijanovog odgovora koji je uputio Tamari. Pročitajte ispod kakve je još gadosti napisao na Fejsbuku:

TAMARA DJURIĆ..........HM?DOŠLA IZ PIČKOVCA,JER SE PRESITILA ŠIPTARSKIH KURČEVA PA BI MALO DA PROBA SR(B)SKE...

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Sunday, January 17, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja