(VIDEO) SNIMAK KOJI SU POKUŠALI DA SAKRIJU: Evo kako Tamara vređa sve nacije po verskoj osnovi!
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Kristijan uzvratio paljbu

(VIDEO) SNIMAK KOJI SU POKUŠALI DA SAKRIJU: Evo kako Tamara vređa sve nacije po verskoj osnovi!

Stars -
Tamara Đurić i Kristijan Golubović ratuju otkako su se ugledali u rijalitiju u Lisoviću, a sa prozivkama nisu prestali ni kad su izašli.

Povremeno se na Fejsbuku oglasi Tamara koja vređa Kristijana i proziva ga da je kriminalac, ali ni on joj ne ostaje dužan.

Nakon što je Golubović gostovao u drugom rijalitiju "Parovi" Tamara je iznela svoje mišljenje povodom toga.

"Ovaj indijanac će na kraju da ide i kod Žike u Šarenicu da bi izbegao zatvor. Idi bre tele u zatvor ne blamiraj se ... Kontam da si dobio za 15 grama 15 godina ali ko ti je kriv kad si indijanac... Ne kukaj kao neka baba Persa nego idi odleži to što treba CAVO", napisala je Tamara.

Međutim, Kristijan se potrudio da joj ne ostane dužan, pa je na svoj Fejsbuk nalog postavio fotografiju i Tamaru izvređao po svim osnovama, a zatim i postavio snimak sa Farme koji je zabranjen na RTV Pink.

Na njemu se čuje kako Tamara vređa muslimane na nacionalnoj osnovi.

"Eto vam ga rijaliti, dovedite Muhameda... Uveli muslimane, još da šire ku..c ovde. Ma sad ću da im je..m majku! Sad kad izađem. Je..li ih muslimani mrtvi. Ja sam nacista i rasista. I ja sam nacionalista i patriota i šovinista i boli me ku..c!

Eto vam skenderi, alasi, eto vam Muhamedi, eto vam ku.ve, i kriminalci, ja idem kući! Vratite Kristijana i Semira i uvedite im njihovog Alaha i slavite Bajram, boli me ku..c. Je.o vas Muhamed, ali sve", čuje kako urla Tamara.

Poslušajte:

Molim Policiju ,Ljude , Drzavu , Sud i sve Muslimane Bosnu i Hercegovinu Da Je Prijave , Tuze ,kazne I da Preduzmu i Ucine Nesto! Hvala ! Ovaj snimak nije bio obavljen na televiziji ,a na svim portalima je ukinut! Tamara Djuric Vredja Sve Nacije,Vere i povredjuje sve na nacionalnoj osnovi i Preti Im, Sto je Jako Strogo Kaznjivo! Citiramo njene reci: ,, Eto vam ga Rijaliti , Dovedite Muhammeda .......-Uveli Muslimane, jos da SIRE K*RAC OVDE ! (jos da im se siri k*rac ovde ) ma sad cu da im J*BEM MAJKU Sad kad izadjem!- J*BALIHIH MUSLIMANI MRTVI !!! - JA SAM NACISTA i Rasista i ja sam i Nacionalista i Patriota i Sovinista i Boli Me K*rraaaaaaccccc !!! Eto vam skenderi, Alasi ,eto vam Muhamedi , Eto vam Kurve , i kriminalci ja idem kuci ! - Vratite Kristijana i Semira i UVEDITE IM NJIHOVOG ALLAHA I SLAVITE BAJRAM I BOLIME K*RAC - J*BO VAS MUHAMED ALI SVE !!! '' Molim Sve Muslimane da se zajedno udruze i podnese tužbu protiv nje tj. iznesu krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje i Pretnje ! Hvala!

Posted by Farma 6 Tamara Napolje on Friday, 4 December 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja