(FOTO) DA LI ĆE SE ALEKSANDAR ZAUSTAVITI NA CECI: Ovo su sve njegove žene!
Foto: Printscrine Fb

Voli poznate dame

(FOTO) DA LI ĆE SE ALEKSANDAR ZAUSTAVITI NA CECI: Ovo su sve njegove žene!

Stars -
Aleksandar Jovović koji je u vezi sa jednom od najpopularnijih pevačica srpske estrade, Cecom Ražnatović, oduvek je pored sebe imao zgodne i lepe žene.

Šestnaest godina mlađi maneken zaveo je Cecu, ali i još neke poznate lepotice.

Bio je u vezi sa fitnes instruktorkom Ana Marijom Žujović koja je poznata po neslavnoj vezi sa Vladom Stanojevićem i fudbalerom Vladimirom Volkovim.

"Bila je to velika ljubav, a spojio ih je fitnes i vođenje zdravog načina života. Ona je zbog njega ostavila tadašnjeg verenika, fudbalera Vladimira Volkova", rekao je Kurirov izvor blizak Žujovićevoj.

Manekenka Dejana Živković takođe je bila u vezi sa Aleksandrom ali se ta veza nije završila slavno.

Da je Aleksandar slab na manekenke pokazuje i to što je jedna od njegovih ljubavi bila i Jovana Švonja. Ona je sada u braku sa Filipom Đorđevićem sa kojim ima ćerku Noel.

Aleksandar je za jednu kolekciju donjeg rublja pozirao sa glumicom i modelom, Ivanom Korab. Dok su golišavi snimali kampanju, Jovović je otkrio da je u potpunosti uživao radeći sa Ivanom.

"Navikao sam da radim sa lepim devojkama, već dugo se bavim time. Raditi sa Ivanom je super zato što ima veliku energiju, pa je od ranog jutra možete videti kako skače i peva. Pored nje mi nikad nije bilo dosadno", rekao je on.

Njegovu tajnu vezu sa Cecom ekskluzivno je otkrio magazin Story, a da li će ta ljubav potrajati, ostaje nam da vidimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track