NATALIJA IZ TRIK FX PROŠLA PAKAO: Lekari mi dali pogrešnu injekciju, zamalo da umrem!
Foto: Dragan Kadić

Životna drama pevačice

NATALIJA IZ TRIK FX PROŠLA PAKAO: Lekari mi dali pogrešnu injekciju, zamalo da umrem!

Stars -
Pevačica grupe Trik FX Natalija Ibraimov ne zna od čega boluje, a malo je falilo da umre kada su joj lekari dali pogrešnu injekciju.

"Znate kako, ja sam dobila upalu leđnog mišića zbog prevelike fizičke aktivnosti, što na nastupima, što privatno, ali nisam to na vreme sanirala, pa, bogami, oko godinu dana trpim bolove u predelu leđa. Iako sam mislila da je to obična upala, izgleda da mi se nešto drugo dešava. Konstantno sam godinu dana trpela bolove i sada sam rešila da saznam šta mi je. Radila sam brojne analize, ali još nisam dobila dijagnozu", rekla je pevačica."Joj, svašta mi se desilo poslednji mesec i po dana. Prošla sam kroz pakao. Pored toliko analiza, dogodilo mi se i to da sam primila pogrešnu injekciju, zbog čega zamalo da umrem. Sada se bolje osećam, hvala bogu. Pronašla sam čoveka kod kojeg idem na terapije, istežem leđni predeo koji me boli i za sada mi njegova metoda zaista pomaže", rekla je Natalija, koja još ne zna šta joj uzrokuje bolove, ali sumnja na slezinu.

"Pošto već dugo ne mogu da saznam šta mi se dešava, počela sam sama sebi da dajem dijagnoze. Sumnjam na tri stvari. Moguće je da je reč samo o mišiću, možda je problem cista koju su mi skoro konstatovali u tom delu leđa, a lično najviše sumnjam na slezinu. Nadam se da ću uskoro saznati od čega bolujem", rekla je pevačica za Alo o kojoj najviše brine suprug Sani."Mi smo letos hteli da se odmorimo mesec dana, ali nikako nismo mogli taj luksuz sebi da damo. Mora da se radi. Nije jednostavno ostati bez prihoda toliki period. Eto, šta se dogodilo zbog tolikog rada. Nataliji se stanje pogoršalo", rekao je Sani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja