KRISTIJAN PONOVO PRETI: Ajfonka, ostaćeš bez prstiju! Ne znaš šta može da ti se desi u mraku!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Teške reči

KRISTIJAN PONOVO PRETI: Ajfonka, ostaćeš bez prstiju! Ne znaš šta može da ti se desi u mraku!

Stars -
Kristijan Golubović ne prestaje da iznenađuje i šokira, pa je tako nedavno gostovao u vili "Parova", gde je imao verbalni obračun s Tijanom Maksimović Ajfon.

Žestoki momak nastavio je s pretnjama, pa je u toku svađe novopečenoj starleti poručio da je bezbedna dok je u rijalitiju, ali da se čuva kada izađe jer može da ostane bez prstiju.

Golubović i Maksimovićeva ušli su u raspravu kada je bivši farmer počeo da vređa Tijanu Đurić rekavši da je napumpala usta da bi mogla da pu*i ku*ac.

"Ta raspala silikonjara, meni se takvi mediokriteti gade. Napumpala usta da bi pu*ila, ima sponzora od 50 godina i prodaje na farmi nekom klincu priču o romansi. Te takve napumpane, to nisu žene, to su nakaze. Ja sam ih imao stotine takvih, meni se na to ku*ac ne diže", izjavio je Golubović, a prozvanom se našla Tijana Ajfon, pa je rekla žestokom momku da ga se ne boji i da je on smešan kriminalac.

"Kakav si ti kavaljer, kakav si ti muškarac kad si na farmi mlatio žene. Na jednu bacao krevet, na drugu sto, a trećoj polomio nos. Tu koju si oborio s krevetom si je*ao. Pa što me ne gledaš u oči, dečko, ajde suprotstavi se. Ovde te svi gledaju kao boga, a ja te se ne bojim. Smešan si, bre, tvoje priče su smešne, lažov si. Čuj, ti ne voliš silikone, a s takvima si ceo život. Ti si kriminalac na baterije", rekla je starleta.

Kristijan je želeo da prekine raspravu, pa je prišao Tijani i zapretio joj da zbog reči koje mu je uputila neće dobro da se provede.

"Znaš, dok si ovde u rijalitiju, fino ti je, kamere snimaju, ništa ne može da ti se desi. Zato kad izađeš, ne znaš šta može da ti se desi na ulici u mraku. Priđe ti neko kolima, precvika prste o vrata i onda više nemaš čime da kuckaš po tom "ajfonu", džaba ti "ajfon"", bio je ozbiljan Golubović za "Alo".

Nakon toga, Tijana je do kraja emisije ćutala, a kada joj je Kristijan prišao i sarkastično rekao: "Dušo moja, dođi da te poljubim", ona ga je iskulirala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track