BOŠKO PROVODADŽIJA: Jakovljević upoznao Cecu sa Aleksandrom, saznajte gde

Tako je sve počelo

BOŠKO PROVODADŽIJA: Jakovljević upoznao Cecu sa Aleksandrom, saznajte gde

Stars -
Svetlana Ceca Ražnatović je već godinu dana u vezi sa manekenom Aleksandrom Jovovićem kojeg je upoznala tokom snimanja spota.

Sve se desilo na Tajlandu, gde su Ceca i Aleksandar na plaži su sa puno strasti odglumeli par, da bi to kasnije i postali, a pevačicu i studenta ekonomije upoznao je kreator i model Boško Jakovljević koji se sa oboje privatno druži. Boško je glavni krivac što je baš Aleksandar dobio glavnu ulogu u spotu.

"Boško je u neku ruku i otkrio Aleksandra. Aleksandar je pohađao kurs manekena u modnom studiju sa kojim Jakovljević sarađuje godinama. Kada ga je upoznao, shvatio je da je Aleksandar jako talentovan te je rešio da mu pomogne tako što ga je angažovao za sve svoje revije, ali mu je pomogao i za mnoge druge u okviru Nedelje mode. Pružio mu je podršku u svetu modelinga, gde se Aleksandar vrlo brzo izborio za svoje mesto. Takođe, Boško je dugogodišnji Cecin prijatelj, pa čim se ukazala prilika da Jovovića predloži za neki njen spot, on je to odmah iskoristio", isrpičao je dobro obavešteni izvor blizak paru.Boško Jakovljević je potvrdio da je Aleksandar talentovan za modnu pistu.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

"Neozbiljno bi bilo da ja govorim o njima i njihovoj vezi. Nadam se da me razumete. Istina je da su se upoznali na snimanju spota i to je sve što mogu da vam kažem. O Aleksandru kao o modelu mislim sve najbolje. Radio je sve moje revije i trenutno je jedan od naših najtraženijih manekena. Ceca je moj prijatelj, on takođe, tako da se nadam da ćete razumeti moju želju da o njima kao paru ne govorim", rekao je Jakovljević.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

(Blic/Vesna Đorđević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track