TAMARA ĐURIĆ U POLICIJI ZBOG KRISTIJANOVIH PRETNJI: On stalno preti i izigrava opasnog tipa!
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Haos nakon rijalitija

TAMARA ĐURIĆ U POLICIJI ZBOG KRISTIJANOVIH PRETNJI: On stalno preti i izigrava opasnog tipa!

Stars -
Zbog pretnji upućenih Tamari Đurić, a posebno izjave da je ona živa samo zahvaljujući tome što je svojim opasnim momcima rekao da je ne diraju, protiv Kristijana Golubovića pokrenut je istražni postupak.

Krisatijan je danima unazad na sve načine pretio i vređao klaberku, pa je tako policija morala da interveniše, koja je Tamaru Đurić pozvala kako bi dala izjavu tim povodom. Da je klaberka odbila policijski poziv, završila bi iza rešetaka."Kristijanom bi trebalo da se pozabavi neka psihijatrijska ustanova" rekla je između ostalog bivša farmerka Tamara Đurić, a nakon toga više nije želela da se oglašava tim povodom i na uvid je priložila službeni zapisnik koji je napravljen danas u MUP-u.

Izjavu Tamare Đurić prenosimo u celosti.

"Učestvovala sam u rijaliti programu "Farma", koji se emitovao na televiziji "Pink" od 27. Avgusta 2015. Do 30. decembra 20115. godine. U navedenom rijalitiju sam upoznala Kristijana Golubovića i tokom našeg boravka naša komunikacija je vila svedena na minimum i to samo u situacijama kada bi Kristijan meni upućivao uvrede, ja bih tada odgovarala i rekla mu šta mislim o njemu, ne upućujući mu bilo kakve pretnje.

Što se tiče članka koji je objavljen u sredstvima javnog informisanja, gde Kristijan Golubović nastavlja da upućuje različite uvrede na moj račun i govori da sam živa samo zahvaljujući njemu jer je on tako rekao svojim "opasnim" momcima, mogu da kažem da sam isti videla i pročitala tek kada su me kontaktirali novinari pre nekoliko dana i pitali me šta mogu da izjavim povodom toga. Tada sam novinarima rekla da on nije taj koji odlučuje da li ću ja živeti ili ne i da slobodno pokuša da me ugrozi pa ćemo videti da li uopšte može da dođe do mene.

Ovom prilikom želim da naglasim da se ja ne osećam ugroženo od strane Kristijana Golubovića i smatram da on nije Bog pa da odlučuje ko će živeti a ko umreti. Koliko sam uspela da upoznam Kristijana Golubovića u njegovom opisu je da stalno nekome preti, izigravajući opasnog tipa, a ustvari bi njime trebala da se bavi neka psihijatrijska ustanova. Takođe, mislim da je Kristijan sve to za mene naveo u nekom afektu, jer nije imao prilika u žiotu da se svađa sa ženama i mislim da je zbog dugogodišnjeg boravka u zatvoru postao društveno i socijalno ugrožen, te da kada ne može verbalo da izađe na kraj sa nekim, on onda preti. Takođe, nakon mog izlaska iz "Farme", nisam imala nikakavu komunikaciju sa Kristijanom i videla sam ga samo jednom prilikom u studiju Pinka u Šimanovcima i tom prilikom se meni nije obraćao", između ostalog stoji u zapisniku.

Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jeftić
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jeftić

(Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja