RADI FAN UNIŠTIO POLA ZGRADE: Pevačica popravku skupo platila i upozorila obožavaoce da ne preteruju
Foto: Damir Dervišagić

Udvarač preterao

RADI FAN UNIŠTIO POLA ZGRADE: Pevačica popravku skupo platila i upozorila obožavaoce da ne preteruju

Stars -
Nakon što je raskinula sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, pevačica Rada Manojlović je na meti udvarača.

Iako svakoj ženi prija pažnja jačeg pola, Radin udvarač je preterao, zbog čega je za njegovu ludost morala da iskešira pozamašnu sumu.

Kako saznajemo, nepoznati mladić je iskoristio priliku dok je Manojlovićeva pevala van granica naše zemlje da joj ostavi poruke na neobičnim mestima jer do njenog broja telefona očigledno nije mogao da dođe.

"Pošto je bila umorna po povratku sa mini-turneje, Rada je mislila da joj se priviđa kada je ušla u lift i videla da je ceo ispisan porukama koje su upućene njoj. Ne samo da su po ogledalu bile zalepljene ruže i papirni poljupci, a poruke napisane markerom, već je tako izgledala i unutrašnjost lifta. Iznenađena prizorom, nije ni slutila da je to samo početak, jer još veći šok je usledio kada je videla da su ulazna vrata njenog stana u istom stanju", kaže naš izvor blizak pevačici.

"Rada mnogo voli pažnju svojh fanova, pa i udvarača, ali je ova skupo koštala. Pošto lepak kojim su bili zalepljeni poljupci, srca i ruže po vratima nije mogao tako lako da se skine, ona je morala da angažuje majstore. Kako bi ih vratio u prvobitno stanje, stolar je morao da ošmirgla vrata i iznova ih kompletno ofarba, dok su čistačice danima pokušavale raznim hemijskim sredstvima da očiste lift", prepričava izvor za Alo.

Rada se na celo ovu priču slatko nasmejala:

"Volim svoje domišljate fanove, samo kada ne preteruju, jer im svašta pada na pamet. Tačno je to što ste čuli, ali zaista ne znam ko je to uradio. Možda ću otkriti jednog dana. Udvarača ima, ali sam tranutno fokusirana na karijeru", kaže pevačica, iz čega zaključujemo da je nepoznati mladić džabe lepio i demolirao vrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track