TAMARA O HAPŠENJU GOLUBOVIĆA: Kristijan nije zbog mene u zatvoru, to su budalaštine!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Derviša

Prozivke se nastavljaju

TAMARA O HAPŠENJU GOLUBOVIĆA: Kristijan nije zbog mene u zatvoru, to su budalaštine!

Stars -
Viši sud u Beogradu odredio je Kristijanu Goluboviću, zbog pretnji na Fejsbuku, koje je uputio učesnici "Farme 6" Tamari Đurić.

Tamaru vest o Kristijanovom hapšenju koji je od noćas u Okružnom zatvoru zbog pretnji Đurićevoj nije zatekla s obzirom da se poslednjih dana mnogo prepucavala sa Golubovićem putem Fejsbuka.

Goluboviću je odlukom sudije za prethodni postupak, a na predlog Tužilaštva za visokotehnološki kriminal određen pritvor od 30 dana zbog pretnji Đurićevoj putem društvene mreže. Tamara veruje da Kristijana nikakav zatvor i nijedna robija ne može da promeni jer je proveo 25 godina iza rešetaka.

"Ne želim mu ništa loše. I da je izbegao robiju ne bih imala ništa protiv. Sam je birao način na koji će da živi. Spekuliše se da je u pritvoru zbog mene. To su budalaštine. Njega zatvor ne može da resocijalizuje. Toliko je negativnih stvari u životu uradio da je mogao da očekuje da će ovako nešto da mu se desi. On u svojoj pedesetoj godini da dozvoli sebi da preti jednoj devojci i mnogim drugim devojkama je nedopustivo. To je njegov obraz i njegova čast", rekla je klaberka.

Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić

Spekulisalo da je imala devet telohranitelja zbog Kristijana, međutim, ona tvrdi da se ni u jednom trenutku nije uplašila žestokog momka.

"Živa sam se prepala. (Smeh). Nemam poštovanje niti strahopoštovanje prema njemu jer pažljivo biram reči, znam šta govorim, o kome govorim i kome govorim", ističe Đurićeva i dodaje da joj je veoma lepo u vezi sa Acom Živanovićem."Aca se malo ljuti na mene jer mu ne posvećujem dovoljno pažnje i jer preterano pričam za medije, ali ja se trudim da se ne oseti zapostavljenim i da mu posvetim svu pažnju kada smo zajedno", navela je bivša farmerka koja je romansu sa pevačem započela u rijalitiju.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
Foto: Printskrin/Fejsbuk

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track