ZORICA MARKOVIĆ: Žićo, lažovčino, spremaj svoju sahranu
Foto: Damir Dervišagić

Svađa s učesnikom „Nikad nije kasno“

ZORICA MARKOVIĆ: Žićo, lažovčino, spremaj svoju sahranu

Stars -
Pevačica Zorica Marković je pobesnela na kolegu Živadina Žiću Kojića, učesnika takmičenja „Nikad nije kasno“, zato što je za Kurir stars rekao da je na svadbi u Bosanskom Tršiću, na kojoj su zajedno nastupali, mladencima pokrala zlato i da je zbog toga uhapšena!

- Čoveku sam zaboravila lik i znam ga samo po imenu i prezimenu. Hoće sliku u novinama! Izgleda kao mrtvac i raspada se. Još više će se raspadati. Tužbu sam podnela jer mi je dosta laži. On je umro, a i ne zna da je umro. Da sam krala na svadbama, priznala bih da jesam. Neka sprema pare za svoj pogreb. Jednom nogom je u grobu, a nije ga sramota da laže kao pas. To što se jednom pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“ ne daje mu za pravo da se kači za mene. Gde mene nađu sve te budale?! - pita se Markovićeva.Folkerka sumnja da joj je tu priču smestila koleginica.

- Vendi i on rade zajedno na vašarima. Pretpostavljam da je tako. Nikad nisam s njim sarađivala! I nikad me niko nije hapsio. Ceo svet zna da nikad nisam muzičarima uzimala ni bakšiš, pevala sam samo za svoj honorar. Moraće da odgovara krivično zbog svojih izjava. Vrlo brzo ću ga posetiti u Loznici, naći ću ga - kaže Markovićeva.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track