(FOTO) DIREKTOR GRANDA BEZ BLAMA: Popović zverao Radi Manojlović u međunožje!
Foto: Dragana Udovičić

U šta gledaš?!

(FOTO) DIREKTOR GRANDA BEZ BLAMA: Popović zverao Radi Manojlović u međunožje!

Stars -
Saša je kleknuo ispred Rade i zahtevao da stavi nogu na njegovo koleno. Bez pogovora je to uradila, a on je zadovoljno osmotrio prizor koji mu se ukazao

Često se može čuti kako je posao pevačice ponižavajući, a oni koji to kažu misle na razne zahteve vlasnika klubova, zatim na goste koji dolaze na njihove nastupe, ali i na sve ostale „zakone tržišta i marketinga“ koje moraju slediti da bi ostale u žiži interesovanja, radile i zaradile. Ali u „Grandu“ se otišlo i korak dalje. Tako mecena svih pevačica, direktor „Granda“ Saša Popović radi šta mu je drago, pa je čak u stanju i da natera pevačicu da u kratkoj i uskoj suknji podigne nogu kako bi on napravio foru i pogledao je tamo gde ne sme.

Upravo to je Popović uradio sa svojom „zlatnom kokom“ Radom Manojlović. Pevačica je na snimanje jedne emisije po običaju došla u veoma kratkoj haljini, a Popović je u trenutku smislio štos. Kleknuo je ispred Rade i rekao joj da svoju nogu stavi na njegovo koleno.

Manojlovićeva je bez pogovora poslušala svog direktora, dugu nogu za igranje naslonila je na njegovu, tako da joj je međunožje bilo taman u nivou Popovićevih očiju. Kad je shvatila šta je uradio, već je bilo kasno. Popović je izgleda video sasvim dovoljno, smejao se zadovoljno, dok je Rada posramljena otrčala do kanabeta, sela pored Lepe Brene i pokrila lice rukama... Realno, trebalo je da pokrije nešto drugo.

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track