ESTRADNI RAT BUKTI: Nada Obrić i Nada Topčagić napravile pravi haos!
Foto: Damir Dervišagić

Zamerile se

ESTRADNI RAT BUKTI: Nada Obrić i Nada Topčagić napravile pravi haos!

Stars -
Između koleginica Nade Topčagić i Nade Obrić došlo je do nesporazuma oko snimanje jedne emisije, a onda je cela situacija poprimila druge razmere.

Naime, Topčagićka je krenula na snimanje jedne emisije ali joj je na pola puta javljeno da ne dolazi jer se Obrićeva razbolela i nije joj bilo svejedno pa je odmah svoju ogorčenost objavila na Fejsbuku, ali onda je počelo prepucavanje.

Vrlo brzo oglasio se i urednik te emisije, Bojan Belić tvrdeći da pevačica laže.

"Nada Obrić je muzički urednik, a ne voditelj emisije, što bi pevačica trebalo da zna. U javnost je iznela netačne informacije iz ko zna kojih razloga. Uopšte nije tačno da je snimanje otkazano sa naše strane, ona je otkazala gostovanje 20 minuta pred početak emisije", kazao je Belić.

Muska Odela , i to je to

Posted by Bojan Belic on Среда 12. август 2015.

Nakon što je videla šta je urednik napisao, Nada Topčagić je odlučila da još jednom progovori na ovu temu i objasni stvari.

"Pre Nove godine me je nazvala Nada Obrić, moja izuzetno draga i cenjena koleginica i ja sam joj obećala da ću doći i biti gost u njenoj emisiji 18. januara. Negde posle 10. januara, dok sam bila na Tari, nazvao me je gospodin Bojan Belić i pitao da gostujem u emisiji "Koktel". Ja sam to odbila i rekla mu da u to vreme treba da gostujem u emisiji Nade Obrić. Iako je on insistirao, ja nisam pristala da budem i u njegovoj emisiji, jer sam baš bila dobro prehlađena i smatrala sam da bi mi bilo naporno da dva dana zaredom putujem za Bijeljinu. Ono što obećam to i bolesna gledam da ispunim, a Nadi sam obećala i za to sam bila spremna. S obzirom na to da je Nada Obrić za istu emisiju pozvala Marka i Mikicu Gačića, a mom suprugu nešto s autom nije bilo u redu, krenula sam sa Gačićima. Na izlasku iz Beograda dobili smo informaciju da je Nada bolesna i da ne ide na emisiju. Smatrali smo da nema svrhe da idemo za Bijeljinu. To da ona ne radi nijednu emisiju nisam znala, niti da ona samo zove goste za emisiju "Koktel"! Da sam to znala verovatno bih pristala da idem i na snimanje te emisije da bih ispoštovala Nadu, ali tog momenta apsolutno nisam bila spremna za emisiju tog tipa!! U emisiji se peva uživo, a pored toga što sam bila bolesna, promukla i pod temperaturom, orkestar koji svira me nije kontaktirao da se dogovorimo oko pesama koje bi trebalo da otpevam. Nikada u karijeri nisam otkazala snimanje bilo koje emisije, niti nastup, ako sam prethodno obećala. Nadam se da ovaj nesporazum neće poremetiti moj odnos sa tom televizijom, koji je do sada bio izuzetno korektan!"

Moram da se oglasim , i ako to nije moj stil, povodom mnogih natpisa a sve oko mog ne odlaska na snimanje u B. N...

Posted by Nada Topčagić on Среда 27. јануар 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track