TRANSFER: Šavija ulazi na Farmu 7!
Foto: Damir Dervišagić

Sa televizije Hepi prelazi na Pink

TRANSFER: Šavija ulazi na Farmu 7!

Stars -
Još neću da pričam o tome, sve će se ubrzo čuti, kaže starleta, kojoj su ponudili primamljiv honorar za sedmu sezonu rijalitija

Starleta Nataša Šavija dobila je ponudu da uđe u rijaliti „Farma 7“, koji će sledećeg meseca početi da se emituje na Pinku.Iako se proslavila učešćem u rijalitiju „Parovi“ koji se emituje na Hepiju, Šavija je rešila da razmotri ponudu konkurentske produkcije da se takmiči u sličnom TV formatu. Kako nam je ispričao izvor blizak starleti, ona je pre nekoliko dobila ponudu da bude učesnica „Farme“ za prilično dobar honorar.- Šavija ozbiljno razmišlja o tome da prihvati ponudu, jedino je remeti to što ima ugovor s Hepi televizijom na pet godina, ali se nada da joj to neće predstavljati problem. Ne krije da joj je novac jedini motiv da uđe na seosko imanje - rekao je naš izvor.

Sandra Partizan
Sandra Partizan

Da je ova informacija tačna, potvrdila je starleta koja je juče na svom profilu na Fejsbuku pitala virtuelne prijatelje da li su za to da ona postane učesnica „Farme 7“, ali je ubrzo obrisala taj status. Osim toga, Šavija je preksinoć bila gošća u emisiji Ognjena Amidžića, voditelja „Farme“, čime je indirektno potvrdila da pregovara o ulasku u taj rijaliti.

Mirko Šijan
Mirko Šijan

Tim povodom pozvali smo starletu, koja se trudila da ostane tajanstvena.- Još uvek neću da govorim o tome, sve će se brzo čuti - bila je izričita Šavija.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track