Saša Vidić: Droco, skini mi se, bre, s k..ca!

Saša Vidić: Droco, skini mi se, bre, s k..ca!

Stars -
Oduvaću te u to tvoje selo i Emirate, ‘de su te čerečili, ajde, znaš i sama, najbolja si kad su ti zauzeta usta, poručio je kreator Sandri Obradović

Završni udarac!- Pre nego razmislim o savetu droce za promenu pola, svakako joj savetujem da sebi ugradi novu, na skidanje, lakše se pere i otporna je na habanje - napisao je na svom Tviteru modni kreator Saša Vidić.Ovim statusom on je ponovo prozvao manekenku i odnedavno kreatorku Sandru Obradović, koja mu je u Kuriru poručila da promeni pol, nakon što ju je isprozivao za njenu prvu kolekciju, namenjenu maturantima.- Završni udarac. Droca za poneti, sve u srazmeri, sem nosa, zbog pakovanja - nastavio je Vidić sa opaskama i postavio sliku seksualnog rekvizita - lutke na naduvavanje, aludirajući da likom podseća na Sandru.Ali, tu se nije zaustavio...- Droco, skini mi se sa „k“, oduvaću te u to tvoje selo i Emirate, ‘de su te čerečili, ajde, znaš i sama, najbolja si kad su ti zauzeta usta i tapšeš - ispisao je Saša, da bi poentirao pitanjem:- Droco, kako idu te maturske haljine? Lepo sam ti rek’o, drž’ se ti k...., u tom si bila najbolja, jesi od mame ili tate učila?

Sandra Obradović Sandra Obradović

Saša Vidić: Nisam preterao sa SandromVidić je za Kurir objasnio zašto je ponovo prozvao Sandru Obradović:- Što se tiče Sandre Obradović, ne mislim da sam preterao, čak mislim da sam bio blagonaklon. Nema ona znanje ni godine da bi bila modni dizajner. Ja, koji se bavim ovim poslom 20 godina, ne znam sve, a kamoli ona, koja kreira maturske haljine za porno-dive. To bi isto bilo kao kada bih ja sada pričao o fuziji i fisiji, a ne znam ništa o tome.Zvali smo i Sandru, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja