KATARINA KAJA OSTOJIĆ: Cecin dečko je stvarno divan!
Foto: Kurir

Intervju

KATARINA KAJA OSTOJIĆ: Cecin dečko je stvarno divan!

Stars -
Pevačica koja je dovođena u vezu sa sadašnjim partnerom folk dive priča o njihovom odnosu, braku sa Džuniorom Džekom, o svađama s njim i otkriva zašto se vratila narodnoj muzici

Nakon duge pauze i udaje za svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka, pevačica Katarina Kaja Ostojić vraća se na muzičku scenu, a u prvom intervjuu za Kurir Stars otkriva zašto nije rodila bebu suprugu, kao i u kakvim je odnosima bila sa sadašnjim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, manekenom Aleksandrom Jovovićem, s kojim je snimala vreli editorijal pre pet godina, kad se i šuškalo da su u vezi.Zato smo priču s Kajom tako i započeli. Dakle, Cecin sadašnji dečko...- Aca i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Nakon kraćeg druženja radili smo na jednom zanimljivom i provokativnom editorijalu pre nekoliko godina. Za njega mogu da kažem sve najbolje. Dečko je lep i zgodan, stvarno je divan, ima manire i lepo je vaspitan. To je sve.Kad ste toliko dobri, zašto nije učestvovao u tvom poslednjem spotu? Čuli smo da mu je Ceca to zabranila zbog tebe.- Već sam objasnila da sa organizacijom spota nisam imala nikakve veze, samo sam se pojavila na snimanju.Njihova veza je sad tema broj jedan na estradi. Šta ti misliš, da li su dobar par?- Ne mogu da shvatim da Cecu neko optužuje što je sa šesnaest godina mlađim dečkom. Prosto, ljubav ne zna za godine i ja to sve razumem. Podržavam je maksimalno.Zbog čega si napravila muzičku pauzu od skoro četiri godine?- Bračne vode uticale su na moje povlačenje s medijske scene. U trenutku kad sam se udala, bilo mi je dosta estrade i svega i prijalo mi je da se povučem u toplinu porodičnog doma. To je glavni razlog.Pričalo se i da je ti je suprug, poznati di-džej Džunior Džek zabranio da pevaš nakon venčanja?- On me je oduvek bodrio kad je u pitanju moja karijera. Kao i svaki zreo muškarac, i on voli da ima pored sebe ženu koja je ostvarena. Ni u kom slučaju me nije sprečavao da radim ono što volim, ali je pokušavao da utiče na to da promenim muzički pravac. Želeo je da izađem sa srpskog muzičkog tržišta, ali ja nisam mogla da se odreknem naše muzike. Ispostavilo se vremenom da ne funkcionišemo zajedno u studiju. Jaki su nam karakteri i često se sukobljavamo.

Kako je reagovao kad si se vratila srpskim narodnjacima, od kojih je hteo da te odvrati?- U jednom momentu sam postala vrlo nezadovoljna i on je to primetio. Onda sam rešila da se vratim i da snimim te pesme koje sam već imala. On je bio tu samo da kaže: „Putuj, ženo, možeš da snimaš i narodnjake, samo ne gunđaj više po kući.“Ćerka ti izrasta u pravu tinejdžerku, pa često na društvene mreže postavlja fotografije na kojima je našminkana i sređena. Da li ti to smeta i da li bi se protivila da sutra krene u estradne vode?- Moja Nikolina je divna, to je unapređeni model mene, moj najbolji deo. Odličan je đak, govori dva jezika i zaista mi ne zadaje nikakvu glavobolju. Ne bih imala ništa protiv ni da se odluči za estradu, ali vidim da je to uopšte ne interesuje. Ona ima svoj Jutjub kanal, na koji postavlja tutorijale i zanima je isključivo moda.

Još nije spremna za drugo deteBEBA NAM NIJE PRIORITETKaja trenutno snima novi album, ali nove pesme ne znače njen povratak u Srbiju.- Dolaziću kad bude bilo potrebno, mislim da ću češće biti tu, ali se ne vraćam u Srbiju.Nakon tvog venčanja s Vitom svi su očekivali da će ubrzo stići i prinova. Da li radite na bebi?- Nismo previše koncentrisani na bebu, to nam nije prioritet. Ja već imam dete i na tom polju sam ostvarena, a on na to gleda ovako - ako se desi, dobrodošlo je, a ako ne, i dalje funkcionišemo. Žena je na prvom mestu neko ko diktira te stvari. Ja u ovom trenutku sebe ne vidim u pelenama, već u karijeri, tako da će beba još da sačeka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja