KAKAV PROFESIONALAC: Tanja Savić odbila da peva pola sata pred nastup
Foto: Damir Dervisagic

I ovako nije bilo gostiju

KAKAV PROFESIONALAC: Tanja Savić odbila da peva pola sata pred nastup

Stars -
Pevačica tanja Savić imala je rezervisan nastup u jednom restoranu u Leštinama, ali samo pola sata pred početak je javila vlasniku da se neće pojaviti.

Iako je sve bilo spremno za njen nastup, ona je bez pardona poručila vlasniku da zbog novinara u sali odbija da peva.Da stvar bude gora, u lokalu u koji može da stane 500 ljudi za Tanjin mini-koncert karte je kupilo svega 25 gostiju.

Umišljena zvezda nije ni bila svesna da je u svakom slučaju čekao debakl.

"Kako mediji ne bi pisali iznova o njenom bahatom ponašanju, ona je ponovo pozvala gazdu i rekla mu da kaže da je odložila nastup zbog tehničkih problema, iako je pre nje bend svirao satima bez ijednog peha. Ovo nije prvi put da na nju gazde lokala ne mogu da se oslone i zato joj nikada ne daju novac unapred", kaže izvor sa lica mesta.

Ovu priču potvrdio je i Miroslav Jelinić, vlasnik restorana u kom je pevačica trebala da nastupi.

"Nekoliko nedelja unapred dogovorili smo se sa Tanjom da nastupi kod nas u restoranu, tada je rekla da traži 2.500 evra da otpeva dva bloka. Tog dana smo se dogovorili i o ostalim detaljima njenog nastupa, recimo kada će početi da peva i kada će praviti pauzu. Kada su novinari došli, pozvao sam Tanju i pitao je kada planira da dođe, pošto je već uveliko kasnila sa početkom nastupa, na šta mi je ona rekla da oteram novinare i da neće da se pojavi ako su oni tu. Rekao sam joj da ne mora ni da dolazi jer sam video da nije uspela da napuni dvoranu. Svega tridesetak gostiju je došlo da je sluša, a samo nedelju dana pre nje pevao je Saša Matić, na čijem nastupu se pojavilo oko 400 ljudi", bjašnjava vlasnik restorana za Alo.

Da stvar bude gora, Tanja, koja je na početku karijere doživela ogroman uspeh, u međuvremenu se potpuno srozala.

Ona je sa 8.000 evra, koliko je uzimala za ovakav nastup, spala na 2.500. Kako bismo čuli njenu stranu priče, pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track