(VIDEO) MORENA I MATORA UHVAĆENE U AKCIJI: Sa poljupca prešle na pipanje i milovanje!
Foto: Printscreen

Romansa

(VIDEO) MORENA I MATORA UHVAĆENE U AKCIJI: Sa poljupca prešle na pipanje i milovanje!

Stars -
Nakon poljupca u bašti u ponedeljak uveče Morena Marjanović i Jovana Tomić Matora sinoć su se ponovo izdvojile od ostalih ukućana.

Ponovo su se ispipale, izgrlile i izljubile, na istom mestu gde su se prvi put uhvaćene da se ljube.

Potom su izašle u dvorište i pričale o lažima koje su ih pratile tokom karijere, pa i o njihovom navodnom francuskom poljupcu oko kog se digla velika prašina.

"Sad kužim zašto je Manuel s tobom, ti si muškarac u telu jedne prelepe žene", rekla je Matora Moreni.

"Zato što lažem što bi rekli neki „čim zine, Morena slaže", konstatovala je pevačica."Da, Morena je kurveti*a i u vezi je sa Matorom", rekla je kroz smeh Jovana Tomić. "S kriminalcem si, imaš dete s njim, ne znaš da pevaš, a pevaš, lažeš, još si sa mnom."Još sam živela godinu dana u Zagrebu sa tatinim prijateljem, stvarno", dodala je Morena ovom spisku neistina koje su "zli jezici" plasirali o njima.

Matora se glasno nasjemala i rekla:

"Da li je moguće?""Ja sam kurveti*a, a o meni se još ništa ne piše. Da jesam valjda bi me neko do sada spopao, k'o Tića, valjda bih izašla negde s nekim. Ja ću pozvati sve novinare da kopaju", rekla je Morena.

"Ja sam bila sa jedno 10 riba, bila sam sa ne znam koliko pevača, to su pričali, onda sam kao bila makro i podvodila sam Mimi Oro", ispričala je Matora ono što je o sebi čula.

"Ja sam kao toliko po jahtama da dođe menadžer, plovi jahtom, on i neki sekjuriti i zove me i proganja da radimo, a Manuel je onda bio na Kosovu ili u zatvoru. Neću da radim s njim, on me zivka. Jedan dan ja u Lošinju on me zove da se upoznamo. Može – može i onda dođu, zove me, a ja mu kažem da ga čekam u centru grada ispod moje kuće u kafiću. Onda sednem s njim da me vide Manuelova braća, popričali dva sata i ja sam opet kurveti*a", ispričala je Morena.

Jovana Tomić Matora se potom osvrnula na licimerstvo u vili, a prvi na tapetu je bio Marko Perović."Ja mu kažem ti si meni ke*ao za Ružicu, a pre dva meseca si išao na poligraf da bi dokazao da si je jeb*o tri puta u vece-u jer je ona poricala, a ja sam jedina znala. Vređali ste se, a sad se družite", zaključila je Matora.

Morena i Matora pred kamerama! UBIŠE SE OD... by zadkostellbokizadko

EPK/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja