TIJANA AJFON DOBILA INFORMACIJE: Političar poručuje da te čeka i organizuje glasanje!
Foto: Damir Dervišagić

Informacije iz spoljnjeg sveta

TIJANA AJFON DOBILA INFORMACIJE: Političar poručuje da te čeka i organizuje glasanje!

Stars -
Milica Živanović ušla u vilu "Parova" i krišom prenela informaciju iz spoljnog sveta Tijani Ajfon.

U prethodnim „Parovima“ družile su se intenzivno, a zatim su, po izlasku, Mimi Oro i Tijana Ajfon nastavile da uživaju u zajedničkim izlascima,u kojima su se još bolje upoznale u zajedničkom društvu.

Pošto je gostovala u emisiji „Upoznajte Parove“, Mimi Oro je ušla u vilu,među takmičare, koji su joj se veoma obradovali, posebnoTijana Ajfon.

Mimi Oro je, uspela tom prilikom, dok su svi igrali i veselili se, jer je u vilu došao i Nemanja Nikolić, da prenese Tijani poruku iz spoljnjeg sveta.

"Poručuje ti da je sve u redu,ništa ti ne zamera i organizovaće ti glasanje", šapnula je Mimi Tijani, posle čega je Ajfonka poskočila od sreće i bila vesela čitavo veče.

Svi su primetili da se Tijana Ajfon naglo oraspoložila posle pozdravljanja sa Mimi Oro,pa su pretpostavili da joj je starleta, koja je nedavno diplomirala na Ekonomskom fakultetu, nešto prenela.

"Hvala mnogo produkciji Hepi televizije,što je dozvolila da Mimi dođe u vilu", više puta je rekla Tijana Ajfon.

Mimi Oro se pojavila vidno mršavija, u crvenoj haljini, koja je više otkrivala nego što je skrivala,čime je mamila poglede, kako muškaraca, tako i žena.

Kasnije, kad su gosti otišli, Tijana se poverila Ružici da je "napolju sve u redu i da političar organizuje glasove".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track