PAKUJU SU SE ZA IMANJE: Cuca, Trik FX i Čipi ulaze na Farmu
Foto: Kurir, Instagram, YT

Rijaliti

PAKUJU SU SE ZA IMANJE: Cuca, Trik FX i Čipi ulaze na Farmu

Stars -
Za samo nekoliko dana počinje nova sezona rijalitija "Farma", a uveliko se spekuliše ko će se boriti za glavnu nagradu.

Pored Vesne Zmijanac i Hasana Duduća koji su potvrdili svoje učešće na imanju će se naći i Sandra Partizan kao i Stanijin brat Sani.

Kako se bliži početak "Farme", tako se povećava spisak VIP učesnika koji će se useliti na poznato imanje a od novih imena koje ćemo uskoro gledati na malim ekranima navode se Ivona Negovanović Cuca, bračni par Sani i Natalija iz grupe "Trik FX", kao i frotmen benda "Osvajači" Zvonko Pantović Čipi.

Naime, pre nekoliko dana potpisani su ugovori za "Farmu 7", a preko 50 kandidata se prijavilo za učešće."Više od 50 kandidata je potpisalo ugovore, a na početku će u rijaliti ući 24, dok će kasnije čelnici "Pinka" ubacivati još farmera. Dve manekenke koje zasad nisu poznate javnosti probaće da se izbore za opstanak na imanju tri meseca. Sa njima će tamo biti i Cuca, koja je nedavno snimila singl i ovo joj je idealna prilika da ga promoviše. Takođe, i Čipi je potpisao ugovor i 15. februara će se naći u ovom šouu, a za glavnu nagradu boriće se i Natalija i Sani. Natalija je već okušala sreću u "Farmi" i zna kako funkcioniše sve, pa će samim tim dosta pomoći suprugu, koji će ovog puta ući sa njom" ispričao je dobro obavešten izvor.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Cuca nije želela da komentariše svoje učešće, dok je Sani bio raspoložen za priču.

"Tačno je da ulazim, ali još uvek ne znam da li će sa mnom i Natalija, zbog problema koje ima sa leđima" potvrdio je Sani i dodao da će Natalija nakon analiza znati da li može da bude u rijalitiju.

Ove sezone će prvi put učestvovati i anonimni ljudi, ali i dosta javnih ličnosti. Zasad se spekulisalo da će se na imanju naći i Joca Stefanović, Halid Muslimović, Jelena Vučković, Mirko Šijan kao i Vanesa Šokčić. Biće tu i stari učesnik kom se osladilo da boravi u Lisovićima, Miloš Radičević, koji će ući sa ostalim učesnicima 15. februara.

Foto: Story
Foto: Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja