(FOTO) SVADBA NA POMOLU? Makarona moli Tamaru da se pomire, dok ona isprobava venčanica
Foto: Dragan Kadić

Stara ljubav zaborava nema

(FOTO) SVADBA NA POMOLU? Makarona moli Tamaru da se pomire, dok ona isprobava venčanica

Stars -
Klaberka Tamara Đurić nedavno je raskinula sa pevačem Aleksandrom Živanovićem, a vezu su započeli u rijalitiju "Farma".

Da stara ljubav zaborava nema, dokazao je njen prethodni izabranik Dejan Palić Makarona, koji moli Tamaru da se pomire, iako ga je tokom rijalitija prevarila. Makarona je nakon vesti da su Tamara i Aleksandar raskinuli rešio da je ponovo osvoji.

"Tamara i Makarona su bili u ozbiljnoj vezi, a romansa s Acom bila je kratkog veka, što je i sama shvatila kad su izašli iz rijalitija. Dejan je ispoštovao njenu odluku i držao se po strani dok je bila s Acom, ali je rešio da ponovo pokuša da je osvoji kada je čuo da su raskinuli", rekao je izvor blizak klaberki.

"On joj poklanja pažnju kakvu nikada nije mogla da dobije od Ace, posebno sada, kada želi da se pomire. Tamara se još nećka, ali je izvesno da će popustiti", završava izvor. Da bivši ne može d aje zaboravi, potvrdila je Tamara.

"Da, Makarona me moli da se pomirimo. Videćemo šta će biti", uz osmeh je zaključila Đurićeva. Ona je inače na društvenim mrežama objavila sliku gde isprobava venčanicu, pa su se tako mnogi zapitali da li Đurićeva time želi nešto da najavi.

Podsećamo, Tamara je u "Farmu 6" ušla kao zauzeta devojka, jer je bila u višegodišnjoj vezi sa biznismenom Dejanom Palićem Makaronom, u čijoj firmi i radi. Međutim, Đurićeva je rešila da ga ostavi tokom boravka u rijalitiju da bi se upustila u romansu sa Aleksandrom Živanovićem, te je Makarona preko noći postao njen prijatelj. Ipak, situacija se sada menja u Makaroninu korist.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track