SUPRUGA DINA DVORNIKA NAPALA NINU Optužila je da podržava abortus ovako joj je Badrićeva odgovorila
Foto: Ps Prva, Facebook

Ozbiljne uvrede

SUPRUGA DINA DVORNIKA NAPALA NINU Optužila je da podržava abortus ovako joj je Badrićeva odgovorila

Stars -
Pevačica Nina Badrić je nedavno doživela neprijatnosti od Danijele Dvornik, supruge pokojnog pevača Dina Dvornika.

Reč je o virtuelnom napadu na hrvatsku pevačicu iza kojeg stoji Danijela, sa kojom je inače Nina bila u prijateljskim odnosima. Naime, Badrićeva je otpevala pesmu "Želim živeti", koja navodno zagovara zabranu abortusa, zbog čega je Danijela na Fejsbuku svoje ćerke napisala "Možda joj je potrebna veštačka oplodnja".

"To je jedna vrlo teška i duga tema i mislim da nije ni vreme ni mesto sada o njoj govoriti. Ono što želim reći da nikada u životu nisam bila neko ko širi bilo kakav govor mržnje, negatvinosti ili bilo šta... uvek ću dići palac gore za ljubav", rekla je Nina.

Tim povodom ju je sakrivši se iza ćerkinog statusa na društvenim mrežama izvređala Danijela Dvornik i napisala nešto što pevačicu ipak nije uspelo da uvredi.

"Radi se o statusu Danijele Dvornik, supruge Dina Dvornika. No samim tim, mislim da sve govori dovoljno to što je Danijela Dvornik zapravo izbrisala svoj status na Fejsbuku ali je napravila time jednu štetu. Ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje, poštujem svačije pravo da svako piskara i govori što god želi u životu, ali jednu stvar sam već shvatila kroz sve ove godine, a to je ono pazi ko ti tapše", rekla je Nina u emisiji Ekskluziv. Kako kaže ona ima sve protiv mržnje ali da je navikla da se susreće sa svim i svačim tokom svoje karijere.

Foto: Printskrin/Prva
Foto: Printskrin/Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track