(VIDEO) KRISTIJAN BEŽI OD DUGOVA: Prava je jajara, uzeo mi je 14.000 € i 2 godine ne vraća!
Foto: Zorana Jevtić, Printskrin FB

Krije se zbog duga

(VIDEO) KRISTIJAN BEŽI OD DUGOVA: Prava je jajara, uzeo mi je 14.000 € i 2 godine ne vraća!

Stars -
Kristijan Golubović je u panici jer njegov bivši prijatelj Slobodan Pavlović i traži da mu vrati dug od 14.000 evra, pa je kriminalac rešio da te pare iznudi od Stanije Dobrojević!

Odmah po izlasku iz zatvora u decembru 2013. Golubović je otišao kod Pavlovića i tražio mu pozajmicu od 14.000 evra, tvrdeći da je totalno švorc. Dogovor je bio da Kristijan vrati pare kad stane na noge, ali on je ubrzo zaboravio na taj dug, a starom prijatelju više se nije javljao na telefon.Slobodan je pozvao našu redakciju i objasnio zbog čega je kriminalac sad u frci, pa mora da juri Staniju da mu da novac.- Ja sam njemu pre tri godine dao na zajam 14.000 evra, uz obećanje da će mi to vratiti kad proda neke majice sa svojim likom. Nisam hteo da se ovo desi jer bi neki ljudi iz Beograda mogli da dođu ovde u Beč i naprave mi štetu na automobilima. Kristijan je spreman na to, može da skupi 20 klinaca koji će krenuti ovamo. Na fin način sam mu poručio da mi vrati pare, a mogao sam i ja to da završim na lošiji način po njega. Neću ja da zovem moje ljude da to završe s njim, ionako je bolestan - kaže Pavlović i dodaje:

- Pristao sam da mi vrati pare u ratama, ali ni to nije mogao jer nema ništa! Ide po restoranima i jede na konto stare slave. On je obična ja.ara, i rođenu majku bi prodao. Mene ne zanima kako će Kristijan skupiti pare da mi vrati, neka mu daju njegovi fanovi, a ne da se hvata za Staniju i od nje traži novac!Dostavio je i snimak telefonskog razgovora između njegovog bratanca i Golubovića. Čim je čuo ko ga zove i zbog čega, kriminalac je počeo da psuje.- Nemoj više da zoveš! Beži, pi.ko! - urlao je kriminalac.

Starleta kukaMALTRETIRA ME!Stanija kaže da je prekinula svaki kontakt s Kristijanom, koji zahteva od nje da mu da svih 25.000 evra, koje je dobila kao pobednica „Farme“.- Prvo sam se javljala na pozive i uvek odgovarala na poruke dok nije postalo baš... Tad sam jednostavno počela da ignorišem sve - rekla je starleta i dodala da nije prijavila Golubovića nadležnim organima za iznudu jer je javnost upućena u celu priču.

Ekskluzivan snimak dečka koji tvrdi da mu Kristijan duguje 14000 evra! Pošto je Kristijan rekao da ga ne poznaje i traž...

Posted by Farma 7 on уторак 9. фебруар 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track