PAPARACO: Dejan Lutkić spopao ženu na snegu!
Foto: Damir Dervišagić

Hit: Slavni glumac nije mogao da odoli

PAPARACO: Dejan Lutkić spopao ženu na snegu!

Stars -
U trenutku kad se njegova supruga Ljubinka sagla da zakopča skije, Dejan joj se približio otpozadi i na duhovit način počeo da simulira seks

Izgleda da svež vazduh na Kopaoniku i te kako utiče na skijaše, pa je potpuno omamio i slavnog glumca Dejana Lutkića, koji već nekoliko dana u društvu porodice boravi na poznatoj srpskoj planini.Naime, ako je suditi po fotografijama Kurirovog paparaca, zvezda brojnih filmova i pozorišnih predstava nije mogla da se suzdrži od dokazivanja ljubavi supruzi Ljubinki, pa je u zanosu strasti navalio na nju kao da su tinejdžeri! U trenutku kad se gospođa Lutkić sagla da zakopča čizmu na svojim skijama, Dejan, inače u glumačkim vodama poznat kao veliki šaljivdžija, približio joj se otpozadi, čvrsto se pribio uz nju i počeo da simulira seks. Ova Lutkićeva šala izazvala je prvo smeh kod Ljubinke, a potom i kod njihovih prijatelja. Izgledali su tako simpatično i zaljubljeno kao da su tek počeli da se zabavljaju! Inače, Lutkić je strastveni skijaš i svake godine on i supruga tokom zime dovode decu na planinu. Oni su smešteni u jednom od najlepših hotela na Kopaoniku, a pored svakodnevnog skijanja, sankanja i grudvanja, srećna porodica uživa i u večerama koje glumac priređuje svako veče.

 Već dva meseca odmaraju se na Kopu... Kežman i Tara
Već dva meseca odmaraju se na Kopu... Kežman i Tara

Privikao se fudbaler ne silazi s planine KEŽMAN SE NE ODVAJA OD DEVOJKEMateja Kežman preselio se na Kopaonik! Slavni fudbalski as već dva meseca boravi na najpoznatijem srpskom skijalištu s devojkom Tarom Šumonjom, od koje se bukvalno ne odvaja. On ju je na planini upoznao i s bivšim suprugama Emilijom i Marijom, koje je dočekivao na Kopu kad su dolazile s decom koju imaju s bivšim fudbalerom. Verovatno mu je bio cilj da izgradi dobre odnose s njima. Ne bije ga džaba glas da je srpski Sulejman i očigledno mu ta uloga fantastično stoji!Foto-reporteru Kurira nije promakao sportista, koji je jedno popodne proveo na Jarmu s devojkom i najstarijim sinom Lazarom. Prema izrazu Matejinog lica, zaključuje se da je srećan i ispunjen. Njegovo raspoloženje se promenilo kad je ugledao našeg paparaca. Namrštio se i rukom pokazao da ga ne fotografiše, dok se u pozadini Šumonja smeškala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track