JELENA: Zbog tebe sam umalo postala invalid! GORANA: Ti si bolesnica koja me je prebila!
Foto: Damir Dervišagić

Puklo prijateljstvo između najboljih drugarica

JELENA: Zbog tebe sam umalo postala invalid! GORANA: Ti si bolesnica koja me je prebila!

Stars -
Krunićeva i Aleksićeva zaratile nakon udesa koji je sadašnja farmerka izazvala u pijanom stanju, zbog čega ju je prijateljica išamarala

Jelena Krunić tvrdi da je mogla da ostane invalid zbog aktuelne učesnice rijalitija „Farma" Gorane Goge Aleksić.Plesačice su bile najbolje drugarice dok se nije dogodila saobraćajna nesreće u kojoj su zajedno učestvovale.- Gordana Goga Aleksić nije moja prijateljica. Nekada smo radile zajedno, bile smo nerazdvojne drugarice. A onda nam se dogodila jedna ogromna stvar, zbog koje smo mogle da ostanemo invalidi. Desile su se neke stvari, ali mogu samo da kažem da mi je Goga ostala dužna - ispričala je Krunićeva za jedan portal.KrivicaPriču o krahu njihovog prijateljstva potvrdila je i Goga pred početak rijalitija. Ona priznaje svoju krivicu, ali i navodi da ju je Krunićeva fizički zlostavljala.- Tačno je da se više ne družim s Jelenom. Mnogo puta sam joj pomogla zbog posla, a pomagala je i ona meni. Recimo, kad se napijem, ona je bila tu da mi drži glavu. I ja sam u raznim situacijama bila tu za nju. Ma, bilo je svega i svačega. Godinama smo se družile, a sve je puklo kad smo preživele udes. Te kobne noći smo bile mnogo pijane. Možda sam i ja delimično kriva za taj udes. Ne želim da se vraćam na tu temu jer želim da zaboravim prošlost. Imale smo konflikt, Jelena je počela da me udara, baš me je tukla. Ona je bolesnica, a ja nisam želela da joj uzvratim jer sam dama i ne spuštam se na njen nivo - rekla je Aleksićeva.Druga strana pričeNjena majka Zlata Aleksić brani ćerku.- Udes se dogodio na Novom Beogradu. Ispao je konflikt, a Jelena je ošamarila Gogu. To je bio kraj njihovog prijateljstva jer moja ćerka takvo ponašanje ne odobrava. Jelena je bila divna devojka dok je bila u vezi s Vladom iz Elitnih odreda. Posle njega krenula je stranputicom. Goga drži do sebe, ja to znam jer je vlasnici lokala u kojem radi izuzetno cene i hvale. Neka Jelena misli i priča šta hoće, ali nije bilo tako kako ona kaže. Mogle su auto da slupaju, ali nisu. Pre je moja ćerka mogla da ostane invalid jer je s nje strane udaren auto - poručuje Gogina majka.

Iza ćoška Zorica Marković ogovarala dugogodišnju prijateljicuVESNA ZMIJANAC JE PRLJAV IGRAČ!Zorica Marković iskoristila je prvu priliku da ogovara svoju drugaricu Vesnu Zmijanac. Ona ju je olajavala u dvorištu, a društvo joj je pravio di-džej Crni.- Za svako poštovanje je toliko opstati kao Vensa. Ali nju niko ne poznaje kao ja. Za ovu igru je bitno da perfidno govoriš i tako ćeš opstati. To Vesna zna jer smo zajedno gledale sve sezone „Farme“. Ona je prljav igrač, rekla Mikiju Mećavi da je stavi za slugu. Ovim gestom je htela da postigne sledeći efekat. Da kao velika zvezda ispadne šmeker, a Miki go..o. E, to tako ne ide. Kod mene je parola uvek bila po zasluzi, nikad te neću prva napasti. U ovoj igri sam milion puta platila ceh- ispričala je Zorica.

Gogina mamaBILA SAM PROTIV NJENE VEZE S RAĐENOMGogina mama kaže da je njena ćerka volela bivšeg vaterpolistu Nikolu Rađena, ali da ona tu vezu nije odobravala.- Moja ćerka je tada bila mlada, pa je pogrešila. Volela ga je i ponižavala se pred nekima da bi se opravdala. Nemojte to da oživljavate sad jer Nikola ima problem s drogom. Ima suprugu i decu. Njega nikad nisam upoznala, a Anu i njenog oca poznajem. Ćerku sam posavetovala da je mlada i lepa i da može da ima koga god želi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track