SRAMOTA: Hasan Dudić pretukao Golubovićku, a sad kandidat na izborima za Skupštinu
Foto: Nebojša Mandić

Nada se da će proći cenzus

SRAMOTA: Hasan Dudić pretukao Golubovićku, a sad kandidat na izborima za Skupštinu

Stars -
Politička stranka Centar za ljudska prava i nacionalne manjine, na čijem čelu se nalazi folk pevač Hasan Dudić, potpisala je koalicioni sporazum sa drugim strankama koje se bore za prava manjina u našoj zemlji, a ta koalicija kandidovaće se na predstojećim parlamentarnim izborima.

Hasan se nada da će proći cenzus i da će dobiti bar dva poslanička mesta, jedno za njega, a drugo za predsednika novoosnovane kolacije Srđana Šajina.

"Imamo odličan program i ja sam prava osoba za poslanika. Oko 45 godina sam na muzičkoj sceni, mnogo pesama sam napisao i otpevao, ljudi me vole. Boriću se, između ostalog, i da moje kolege dobiju nacionalne penzije. Jedan Šaban Šaulić i jedan Dobrivoje Topalović sigurno su zaslužili penziju. Zadužili su ovu zemlju predivnim pesmama koje su otpevali, a mnoge divne pesme Šaban je i komponovao", rekao je Hasan.

Bivši bokser je otkrio za šta bi se još zalagao da se nađe na mestu poslanika u srpskom parlamentu.

"Najviše ću se truditi da omogućim omladini manjina bolji život, da mladi Romi lakše nađu posao, da vredni studenti budu nagrađeni, da svaki pripadnik romske zajednice ima ličnu kartu, pasoš", kazao nam je Dudić i naveo da mu suđenje sa rediteljkom Jelenom Golubović ne smanjuje šanse za politički uspeh.

"Ja sam častan i pošten čovek. Ona treba da bude tužena, jer me je vređala na nacionalnoj osnovi", ističe Zlatin bivši suprug.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track