DRMA KRIZA: Muž Tanje Savić moli gazde klubova da je angažuju!
Foto: Dragan Kadić

Savićeva i dalje bez angažmana

DRMA KRIZA: Muž Tanje Savić moli gazde klubova da je angažuju!

Stars -
Dušan Jovančević slao poruke Goranu Tašiću u kojima ga preklinje da njegova žena peva kod njega u lokalu

Tanja Savić i dalje je bez posla, a njen muž Dušan Jovančević na sve načine pokušava da joj nađe neku tezgu.On je prinuđen da moli gazde diskoteka po celom svetu da angažuju njegovu ženu. Šalje im poruke, a dve su stigle i Goranu Tašiću, vlasniku jednog kluba u Londonu.Dušan je Tašiću prvu poruku poslao 29. januara. On je tada pokušao da ubedi ugostitelja da zaboravi na nesuglasice koje su imali ranije. Podsetimo, oni su se posvađali jer se Savićeva nije pojavila na dogovorenom nastupu, a on joj je uplatio novac i obezbedio vizu.

- Zdravo, Gorane, kako si, moj stari prijatelju? Dušan je, suprug Tanje Savić. Šta god da se dogodilo između nas ostaje u prošlosti. Znaš kako se kaže, „voda prolazi ispod mosta“. Ako si još uvek zainteresovan da radimo, možemo ponovo da pokušamo i svi će biti srećni - naznačeno je u Dušanovoj poruci. Dve nedelje kasnije, 6. februara, ugostitelju je stigla i druga molba.- Gorane, da li si zainteresovan da Tanja nastupa u tvom klubu? Pozovite našeg kuma, klavijaturistu Darka Tomića, ako imate neki problem. Veliki pozdrav - napisao je Jovančević.

Crno na belo... Poruka koju je Tanjin muž poslao Goranu
Crno na belo... Poruka koju je Tanjin muž poslao Goranu

Ovim povodom pozvali smo Tašića.- Nisam zainteresovan za njen nastup. Tanja i njen muž su se prema meni jednom prilikom poneli nekorektno i među nama je završena svaka saradnja.. Sarađujem samo s pevačima koji su profesionalci u svakom smislu te reči - poručuje Goran.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Savićevom i njenim mužem, ali nisu odgovarali na naše pozive.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track