MIKI IZGUBIO SVE PARE: Odrađivaće dug u fabrikama!
Foto: PR

Takmičari iz “Parova“ ispalili pčelara, nisu ga podržali u nameri da izvede puč u rijalitiju, na Hep

MIKI IZGUBIO SVE PARE: Odrađivaće dug u fabrikama!

Stars -
Svestan da je izgubio gotovo sav novac u šou programu „Parovi“, jer je kršio pravila i lomio nameštaj, Miki Đuričić je došao na neverovatnu ideju – pokušao je da ubedi ostale učesnike gledanog rijalitija da izvedu puč.

Kompletan tim iz režije je pratio šta se dešava u svim uglovima luksuzne vile, te je do detalja zabeleženo kako pčelar iz Kupinova ubeđuje takmičare da ćute danima i ne učestvuju u igrama, čime će, mislio je, biti izbačeni zbog neangažovanja. Dok su sekolege iz produkcije zabavljale njegovim upinjanjem da nešto učini I upornim odbijanjem ostalih, pčelar nije odustajao.

-Ako ništa ne radimo, to niko neće da gleda, onda ćeprodukcija da nas izbaci – pričao je Miki Đuričić. – Razumete. Mi smo ovde da pravimo šou. Zbog toga dobijamo horonare. Ako smo dosadni, nismo im potrebni,

-Niste mi jasni, uđete u rijaliti, potpišete ugovore, dogovorite visoke honorare, pa hoćete da izađete –rekla je Ružica Veljković. – Ja bih čak i sa vama ovde mogla još godinu da izdržim. Znam zbog čega sam došla. I ja sam kažnjavana, ali ću mnogo para i zaraditi. Izložila sam svoju privatnost javnosti, što mi ne smeta, jer ću moći da pomognem roditeljima. Ja tako gledam na stvari. Oni su meni omogućili svašta, ja njima želim da vratim. I sestri da pomognem u školovanju.

I drugi, predvođeni Vesnom Rivas, Bumabrom, Macom Diskrecijom, bili su protiv plana koji je napravio Miki Đuričić.-Spusti se na zemlju, rođen si da budeš mali I ne izigravaj nekog buntovnika – objasnila mu je Vesna Rivas. – Ušli smo svojevoljno ovde. Honorari su visoki, produkcija sve poštuje. Čujem, pominje se da će “Parovi” trajati do juna. Ma, ja mogu još godinu. Imam svoj cilj I to je to. A ovi slabići, što samo kukaju, lome, ne poštuju pravila, nek javnost vidi kakve su ličnosti. I treba sutra neko da sluša Mikija šta priča, a ovde se pokazao labilno.Vesna Rivas je dodala da je čula da je Miki Đuričić, ne samo ostao bez honorara, već i da zbog kršenja pravila i oštećenja enterijera u vili, mora da ide da radi u fabrikama “Rubin”, “Vital”, “Milan Blagojević Smederevo”, kao fizikalac.

-Kad se sve preračuna, ti ćeš još šest meseci odrađivati u fabrikama, tako da će rijaliti za tebe da traje I kad se za nas okonča – završila je Vesna Rivas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja