RUŽICA RASKRINKALA TIJANU: Ajfonku napolju čeka oženjen muškarac sa dvoje dece
Foto: Damir Dervišagić

Iznela prljav veš

RUŽICA RASKRINKALA TIJANU: Ajfonku napolju čeka oženjen muškarac sa dvoje dece

Stars -
Posle Zmaja i Danijele, i Tijana Ajfon i Željko Stojanović nisu mogli da se suzdrže, pa su imali seks sinoć, posle nastupa "Amadeus" benda

Ta tema ceo dan se prepričava u vili, a kako je Tijana bila na "vrućoj stolici", učesnici nisu mogli da izdrže, a da je ne pitaju nešto o tome i usput otkriju da starletu napolju čeka oženjen muškarac.

"Tijana, sinoć si imala seks sa Željkom, što se i dalo očekivati od tebe, s obzirom da si starleta. Mene zanima od čega ti živiš, čime se baviš, kako plaćaš stan, nadogradnje i slično?" upitala je Miljana.

"Neću da odgovorim na ovo pitanje, ovo je vređanje. Ako baš hoćeš da znaš, ja sam rijaliti igrač trenutno. Ništa više ne želim da ti kažem", odgovorila joj je starleta.

"Ovo ti se neće svideti, ali pitaću te. Da li si sinoć, dok si se seksala sa Željkom, mislila na onog čoveka napolju, koji je oženjen i ima decu?" zaprepastila je sve Ružica Veljković.

"Prvo, on nije oženjen i nema decu. I nisam mislila na njega. Ja sam ušla kao slobodna devojka i jesam slobodna" rekla joj je Tijana. Ipak, Veljkovićeva je vikala da Tijana laže i da ona ima napolju starijeg muškarca.

"Ružica je zaljubljena u jednu osobu, a nije zaljubljena u Željka. Zato joj ne smeta. A da jeste, ja to nikada ne bih uradila. Da si se poljubila sa Željkom pre, ne bih nikada to uradila. Tako je kako je", nasmejano se branila starleta.

(Happy.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track