SAŠA VIDIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dari nema spasa! Srediću je kada izbaci silikone i polne bolesti
Foto: Nemanja Pančić

Opleo redom

SAŠA VIDIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dari nema spasa! Srediću je kada izbaci silikone i polne bolesti

Stars -
Saša Vidić, modni kreator koji se ne libi da iskaže svoje mišljenje o stilu estradnih ličnosti.

Kako je mnoge pevačice „zavio u crno“ svojim komentarima, Saša tvrdi da je u većini slučajeva dobronameran, ali da one, jednostavno, ne žele da prihvate kritiku. On ni ovog puta nije birao reči kada je opisivao stil pevačica Radmile Manojlović, Stojanke Novaković Stoje, Stanojke Bodirože Ćane i Dragane Mirković, dok je najgore prošla Dara Bubamara.

"Dari Bubamari nema spasa, njoj bih morao da vadim sve, od silikona do polnih bolesti, pa tek onda da joj sređujem stajling. Ona je kao lakmus, kao plodno tlo za bakterije. Pokušao sam da radim sa Viki Miljković, ali ni njoj nema pomoći. Sredio bih, recimo, Jelenu Kostov, ona ima divno telo, ali bih je obukao potpuno drugačije, urbanije", kaže kreator, koji je posle Dare kao najgore obučenu pevačicu na estradi naveo Radmilu Manojlović i njen stil je opisao kao jeziv.

"Kod Rade sam uvek dobronameran, čak joj i dam šansu. Ona nosi salonke sa Bulevara i to je jezivo. Rada ima najbolje telo i najgoru garderobu. Često pomislim kako bi ova žena izgledala u običnom crnom bikiniju, a ona opet izgleda katastrofalno. Eto, ona je primer da savršeno telo ne izgleda dobro i u džaku", objašnjava Vidić, a da Rada nije usamljeni slučaj, dokazuju i njene koleginice, koje je Vidić svrstao u top tri na listi najgore obučenih pevačica.

"Ako bih naveo pod ženskim rodom Ćanu, pošto je kod nje upitno šta je, kada je onolika, onda bi ona bila sigurno u top tri najgore obučenih žena. Tu su, naravno, Stoja i pobednica Dragana Mirković. Ona je perjanica lošeg stila i predvodnica tog nekog nazovimo imidža. Kada sa toliko para izgledaš kao đubre, to je za mene fenomen", rekao je u svom stilu šarmantni kreator.Ipak, kako nikada nije sve crno, Saša smatra da na našoj sceni postoje pevačice koje su besprekorno obučene, iako su u manjini.

"Da ne navodim Cecu i Seku, pošto su mi one prijateljice, najbolje obučene na našoj sceni su Katarina Grujić i Milica Pavlović. Katarina je prava vamp žena, sinonim za novu Sofiju Loren u kombinaciji sa Monikom Beluči, prava putena žena. Milica Pavlović je divna, ali naravno, i nju ponekad kritikujem kad pogreši", iskren je Vidić.

Seki bih zabranio selfije

Modni kreator tvrdi da kritikuje i prijateljicu Seku Aleksić i otkriva da pevačica i u prvim danima trudnoće uživa u poziranju pred objektivima.

"Seka se i dalje slika, nije se oporavila od selfi tripa, a trebalo bi. Što se njenog stajlinga tiče, i nju kritikujem. Ponekad se slika u nekim grozomornim haljinama da bi reklamirala neke nebitne ljude, ali sve je to deo posla", objašnjava Vidić, koji smatra da bi Seka trebalo da prestane da radi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track