DUH KABAREA U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Teodora sjajnim nastupom podsetila sve na lepa vremena
Foto: Printskrin

Ostavila sve bez teksta

DUH KABAREA U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Teodora sjajnim nastupom podsetila sve na lepa vremena

Stars -
Takmičarka "Pinkovih zvezdica" Teodora Stojanović je večeras izvela pesmu "Idem tamo gde je sve po mom" a svojim nastupom je donela duh kabarea u studio.

Devojčica je u Getsbi stilu izvela pesmu, a njen performans žiri je ostavio bez teksta. Leontina je prva istakla kako Teodora uvek pravi spektakl na sceni ali ovo izdanje ju je ponovo oduševilo.

"Neobična pesma, neobični intrevali. Vrlo je važno za pevača da zna da vlada tim neobičnim intervalima", rekao je Hari i istakao kako je zadnji deo pesme savršeno otpevan. Nije izdržao a da ne prokomentariše i Teodorin izgled.

"Da ne govorim o izgledu koji je suptilno doterivao pesmu. Takve su stavri stvorene za to", dodao je on. Goca se složila da je sve bilo prekrasno i navela je kako Teodoru vidi i kao glumicu.

"Malo je reći da si ti pevačica. Ti si i glumica i artista i kabaretski neki... kao da si izašla da odglumiš neku mono dramu. Utisak je divan kada te čovek gleda", reakla je Goca Tržan a Milan se složio sa njom dodajući da je takmičarka bila beskprekorna. Jelena se oduševila Teodorinim izgledom kao i odabirom pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track